Ιπτάμενη ρόδα τον έκανε σμπαράλια! (+video)

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ήταν ένας άντρας από τη Βραζιλία, ο οποίος εκεί που καθόταν αμέριμνος, ξαφνικά εκσφενδονίστηκε από έναν αδέσποτο τροχό που έφυγε από κινούμενο όχημα και τον χτύπησε με μεγάλη ταχύτητα. Παρά το πολύ τρομακτικό συμβάν, ευτυχώς έζησε!

Το όνομα του άντρα που θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω είναι Cleyton Gomes da Silva και τα τελευταία δυο χρόνια έχει εμπλακεί σε 5 τροχαία και έχει επιβιώσει από όλα!

Δείτε ακόμα: Ανατριχιαστικό ατύχημα με Audi A1 (+video)

Το έκτο κατά σειρά περιστατικό στο οποίο ενεπλάκη, τον βρήκε καθισμένο έξω από μια τοπική παμπ. Στο βίντεο, στο ανώτερο σημείο της εικόνας εμφανίζεται ένα αυτοκίνητο να βγάζει σπινθήρες μιας και ο πίσω δεξιά τροχός έχει φύγει από τη θέση του και με μεγάλη ταχύτητα οδεύει προς τον ανυποψίαστο Cleyton. Ο άνδρας προς στιγμήν γυρνάει προς τα δεξιά μιας και (λογικά) άκουσε τον θόρυβο από το σύρσιμο του αυτοκινήτου, αλλά όλα εκτυλίχθηκαν τόσο γρήγορα που ούτε αυτός, ούτε οι φίλοι του μπόρεσαν να αντιδράσουν.

Το ελαστικό τον χτύπησε με μεγάλη ταχύτητα και παρόλα αυτά επιβίωσε. Ένας από την παρέα του Cleyton, έτρεξε με το αυτοκίνητό του και ακινητοποίησε τον οδηγό του αυτοκινήτου που προκάλεσε το ατύχημα, ο οποίος δεν είχε πρόθεση να σταματήσει να δει τι κακό είχε προκαλέσει.

Διαβάστε επίσης: Πρώτο ατύχημα με τη νέα Chevrolet Corvette (+video)

Το θύμα διακομίσθηκε στο τοπικό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τον περιέθαλψαν μιας και είχε ελαφριά τραύματα στο κεφάλι που δεν απειλούσαν τη ζωή του, αλλά κι ένα μελανιασμένο και πρησμένο συκώτι. Έπειτα από πέντε μέρες πήρε εξιτήριο. Και το τραγελαφικό της υποθέσεως; Αν προσέξατε στο βίντεο, ο Cleyton ήταν με πατερίτσες, απόρροια ενός ατυχήματος που είχε ένα μήνα πριν τον χτυπήσει το… ιπτάμενο ελαστικό!

https://twitter.com/i/status/1162485331406598146

Get it on Google Play Download on the App Store