Κι όμως δεν έγινε μακελειό (+video)

Έχουμε δει πολλά βίντεο με δύσκολες στιγμές στους δρόμους. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, όταν ένα αυτοκίνητο έρχεται «πλακωμένο» στα φρένα, με τους τροχούς μπλοκαρισμένους και ένα σύννεφο καπνού από τα λάστιχα, το μακελειό είναι αναπόφευκτο.

Βλέποντας το στιγμιότυπο της φωτογραφίας, δύσκολα φαντάζεται κάποιος πως η 5άρα δεν ενσωματώθηκε στο πίσω μέρος του Lanos, και τα δυο μαζί στο φορτηγό. Ειδικά βλέποντας την BMW να έχει «γυρίσει», με τα εμπρός λάστιχα να έχουν πάρει «φωτιά» και όλους τους τροχούς μπλοκαρισμένους. Σίγουρα, κανείς δεν θα ήθελε να είναι στη θέση του οδηγού στο Daewoo, ο οποίος βρέθηκε σε μια εξαιρετικά δυσχερή κατάσταση δίχως να έχει κάνει κάτι λάθος.

Δείτε ακόμα: Honda Civic «τσαμπουκαλεύεται» σε Hummer (+video)

Στην προσπάθειά του να προσπεράσει το προπορευόμενο φορτηγό, άναψε φλας, περίμενε υπομονετικά να δημιουργηθεί κενό στην αριστερή λωρίδα και όταν αυτό συνέβη, ξεκίνησε να αλλάζει κατεύθυνση προοδευτικά. Το γιατί ο οδηγός της BMW δεν είδε όλη αυτή τη διαδικασία, ώστε να ρεγουλάρει την ταχύτητά του, αλλά έφυγε «καρφωτός» πάνω στο κορεατικό χάτσμπακ παραμένει άγνωστο. Κατά πάσα πιθανότητα αφηρημάδα ή εσφαλμένος υπολογισμός της απόστασης. Για καλή τύχη και των δύο, αλλά και των υπολοίπων χρηστών του δρόμου, καθώς η καραμπόλα δεν θέλει πολύ να συμβεί. το γερμανικό σεντάν πέρασε κυριολεκτικά στην τρίχα από το πίσω μέρος του Lanos, απέφυγε και το φορτηγό, για να καταλήξει εκτός δρόμου.

Διαβάστε επίσης: BMW κάνει σφήνες και γίνεται «σάντουιτς» (+video)

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, η dash cam του οποίου μας φέρνει τα σοκαριστικά πλάνα, κατάφερε επίσης να αποφύγει τη σύγκρουση. Με λίγα λόγια, από εκεί που ένα σοβαρό ατύχημα με τουλάχιστον 4 εμπλεκόμενα οχήματα ήταν σχεδόν βέβαιο, τελικά οι μόνες ζημιές ήταν κάποιες γρατζουνιές στον εμπρός προφυλακτήρα της 5άρας και πολύς, μα πολύς, φόβος που ενδεχομένως να οδήγησε σε λερωμένα καθίσματα…

https://www.facebook.com/raywilliamjohnson/videos/820630615115339/?t=21

Get it on Google Play Download on the App Store