Τα πιο απίθανα κλειδιά αυτοκινήτου! (+video)

Έχετε αναρωτηθεί τι κλειδιά διαθέτουν κάποια αυτοκίνητα και ειδικά τα supercars; Η παρακάτω λίστα θα μπορούσε να σας λύσεις τις απορίες.

Δείτε ακόμα: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την «αυτόνομη οδήγηση» (+video)

BMW Series 7

Έρχεται με τέσσερα κουμπιά για να κλειδώσετε και να ξεκλειδώσετε το αυτοκίνητο. Το βασικό διαθέτει μια έγχρωμη οθόνη αφής 2,2 ιντσών που σας επιτρέπει να δείτε πληροφορίες όπως το αν όλες οι πόρτες είναι κλειδωμένες και την αυτονομία. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πλήκτρο για να ελέγξετε τον κλιματισμό στο αυτοκίνητο και να αλλάξετε τον εσωτερικό φωτισμό. Αλλά μακράν το πιο cool πράγμα σε αυτό το κλειδί είναι ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παρκάρετε το αυτοκίνητο από απόσταση…

Tesla Model S

Το κλειδί της Tesla σχεδιάστηκε για να μοιάζει με το μοντέλο S. Εκτός από το κλείδωμα και το ξεκλείδωμα των θυρών του αυτοκινήτου, το κλειδί Tesla μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μετακινήσει το όχημα προς τα εμπρός και προς τα πίσω, από μικρή απόσταση χωρίς κανέναν μέσα στο αυτοκίνητο.

Koenigsegg key

Το κλειδί της Koenigsegg είναι πολύ εντυπωσιακό καθώς διαθέτει μια οθόνη στην οποία μπορείτε να ενεργοποιήσετε την μουσική όπως βέβαια και τον κινητήρα ενώ βρίσκεστε έξω από αυτό. Η σχεδίαση του παραπέμπει στο λογότυπο της εταιρίας.

Ferrari LaFerrari

Το ιταλικό supercar διαθέτει ένα εντυπωσιακό κλειδί με το οποίο μπορείτε να «βάλετε» μπροστά τον κινητήρα πατώντας απλά το δάχτυλο σας σε αυτό. Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση και στο τέλος εμφανίζεται το αλογάκι που σηκώνεται στα δύο πόδια.

Aston Martin

Αν και δεν διαθέτει κάποια ξεχωριστή λειτουργία, το αισθητικό κομμάτι όπως και η ποιότητα αυτού του κλειδιού σε ανταμείβει. Κατασκευασμένο από κρύσταλλο και μέταλλο το καθιστά πολύ ξεχωριστό ενώ τοποθετείται στο κέντρο του ταμπλό.

Jaguar F-Pace Activity Key

Το συγκεκριμένο κλειδί μάλλον σχεδιάστηκε για εκείνους που το ξεχνούν συχνά καθώς είναι ουσιαστικά ένα αδιάβροχο βραχιόλι το οποίο τοποθετείτε στο χέρι σας. Με τους αισθητήρες που διαθέτει μπορείτε να μπείτε στο αμάξι σας άνετα χωρίς να το ψάχνετε. Η τιμή του; 340 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Νέα, «έξυπνη» ανάρτηση αλλάζει όσα ξέραμε (+video)

Αυτά όπως και κάποια άλλα μπορείτε να τα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

https://www.youtube.com/watch?v=7CjkXl5Cxcg

Get it on Google Play Download on the App Store