Κατέστρεψε μια Mercedes στο ξεπαρκάρισμα (+video)

Υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα εκεί έξω. Το πώς κατάφερε η συγκεκριμένη οδηγός να αποκτήσει δίπλωμα, μόλις προστέθηκε σε αυτά. Και η ταλαίπωρη Mercedes C-Class της απαιτεί εξηγήσεις.

Το video μας έρχεται από την Κίνα και δείχνει το γερμανικό σεντάν παρκαρισμένο, σε κλειστό γκαράζ. Πολύ ευρύχωρο μάλιστα, κρίνοντας από τον «αέρα» που έχει στα αριστερά της (δεξιά όπως βλέπουμε) η C-Class. Για κάποιο λόγο, όμως, είναι σταματημένη κοντά στον τοίχο και το πλυντήριο που φιλοξενείται εκεί. Υπό κανονικές συνθήκες, κανένα πρόβλημα. Κάνεις λίγο μπροστά και δεξιά, στρίβεις το τιμόνι αριστερά, βάζεις όπισθεν, ξεκινάς να κινείσαι, ισιώνεις και ξαναστρίβεις δεξιά προκειμένου να βγεις σωστά και έχοντας αρκετό κενό από τις δυο πλευρές. Απλές κινήσεις στο τιμόνι, αλλά για τη συγκεκριμένη οδηγό ισοδυναμούν με «βουνό».

Η επιχείρηση ξεπαρκαρίσματος ξεκινά στραβά από την αρχή, καθώς η γυναίκα επιλέγει να κινηθεί κατευθείαν προς τα πίσω και να δυσκολέψει τη ζωή της. Ακόμα και έτσι θα μπορούσε να βγει, έστω στον πόντο, ισιώνοντας και στρίβοντας δεξιά το τιμόνι στα κατάλληλα σημεία. Τζάμπα κόπος, αλλά λύση υπήρχε. Το θέμα είναι ότι όχι μόνο η οδηγός δεν την είδε, αλλά προκάλεσε καταστροφή από το πουθενά.

Με την τροχιά που έδωσε στη Mercedes, το εμπρός δεξιά μέρος δεν άργησε να έρθει σε επαφή με το πλυντήριο. Η γυναίκα κατεβαίνει, βλέπει τι συμβαίνει, επιστρέφει στο τιμόνι και συνεχίζει! Τελικά ξανακατεβαίνει και, θεωρώντας υπεύθυνη την ηλεκτρική συσκευή, αποφασίζει να τη μετακινήσει ώστε να απελευθερώσει τη δεξιά πλευρά της C-Class. Πάνω στην βιασύνη και τον πανικό της, όμως, δεν βάζει τον επιλογέα στο «Park»! Συνεπώς, με το που κουνάει το πλυντήριο (που κρατούσε το αυτοκίνητο), η W204 αρχίζει να φεύγει προς τα πίσω! Η πορεία και ταλαιπωρία του αυτοκινήτου, τελικά λαμβάνει τέλος σε παρακείμενο λούκι.

Driving is just too difficult for some people from IdiotsInCars

Get it on Google Play Download on the App Store