Κλειδώθηκε έξω από τη BMW με κολλημένη όπισθεν! (+video)

Το άκρον άωτον της ατυχίας ή της απερισκεψίας; Ή μήπως και τα δυο; Όπως και να έχει όμως ο οδηγός της BMW Σειρά 3, που θα δείτε στο video πραγματικά δεν είχε καλή μέρα!

Το μικρής διάρκειας βίντεο το τράβηξε κάποιος που έτυχε να βρίσκεται εκείνη τη στιγμή σε αυτό το σημείο, ο οποίος ελπίζουμε να βοήθησε τον άτυχο οδηγό, έστω δίνοντάς του το τηλέφωνό του να καλέσει τον τοπικό κλειδαρά! Ο, όχι και τόσο καλός, χειριστής της BMW, φαίνεται πως οδήγησε το αυτοκίνητό του εκεί που δεν έπρεπε, σε μια παχιά αμμουδιά για να απολαύσει τη θέα προς τη θάλασσα ή και για να δοκιμάσει την τετρακίνηση! Αφού ήρθε η ώρα να φύγει, έβαλε όπισθεν αλλά όπως αποδεικνύεται και στο video οι τροχοί απλά γύριζαν σαν τρελοί πάνω στην άμμο! Τότε ήταν που ο οδηγός κατέβηκε να δει τι συμβαίνει και κλειδώθηκε απ’ έξω! Το πως τα κατάφερε ουδείς γνωρίζει!

Στο video φαίνεται συγκλονισμένος να κοιτάει το αγαπημένο του αυτοκίνητο να μην κουνιέται ρούπι (ευτυχώς βέβαια) κι εκείνος να μην μπορεί να κάνει το παραμικρό. Δυστυχώς ουδείς έμαθε το τέλος αυτής της άτυχης ιστορίας! Ήρθε άραγε κάποιος κλειδαράς που θα του άνοιξε την πόρτα ή η BMW έμεινε κολλημένη στην άμμο με τους τροχούς να γυρίζουν μέχρι που έμεινε από καύσιμο;

Get it on Google Play Download on the App Store