Κόντρα στο βρεγμένο με 4C και M2 Competition

Δυο YouTubers είπαν να κοντραριστούν μεταξύ τους σε βρεγμένο οδόστρωμα για να δουν τι… ψάρια πιάνει το κάθε μοντέλο. Κι όχι ότι να᾽ ναι μοντέλα, αλλά μια Alfa Romeo 4C και μια BMW M2 Competition! Και μπορεί να νομίζετε ότι η M2 Competition, ήταν σαν κλέβει εκκλησία, αλλά τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα.

Δείτε ακόμα: BMW M2 Competition Heritage Edition: Φόρος τιμής στην 2002 Turbo

Ναι, η 4C έχει μόλις 240 ίππους, αλλά ζυγίζει μόνο 895 κιλά, ενώ από την άλλη η BMW είναι πολύ πιο ισχυρή με δύναμη 410 ίππων, αλλά έχει σχεδόν το διπλάσιο βάρος, το οποίο αγγίζει τα 1.662 κιλά!  Στο πρώτο άνοιγμα η 4C είχε το πάνω χέρι, μιας και ξεκίνησε καλύτερα, βρήκε αμέσως πρόσφυση συγκριτικά με τη M2, η οποία δεν μπορούσε να πατήσει κάτω με τίποτα! Βέβαια όπως δήλωσε κι ο οδηγός της BMW, πέρασε πολύ νωρίς στην 2η ταχύτητα, με αποτέλεσμα να κερδίσει ακόμα περισσότερο έδαφος η 4C.

Διαβάστε επίσης: BMW M2 Competition «τσακίστηκε» στο Ring! (+video)

Στο δεύτερο πέρασμα, ο οδηγός της BMW M2 Competition άφησε ενεργοποιημένα όλα τα ηλεκτρονικά βοηθήματα, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να επικρατήσει. Ωστόσο, στο τρίτο «πάτημα» η BMW M2 Competition τα κατάφερε (αν και οφείλεται σε ένα στιγμιαίο λάθος που έκανε ο οδηγός του ιταλικού μοντέλου), με το νικητή να κρίνεται στο photo finish στην τέταρτη και τελευταία κόντρα!

Get it on Google Play Download on the App Store