Lambo Aventador «φτύνει» φλόγες. Kαι τυλίγεται σε αυτές (+video)

Το ποδόσφαιρο μπορεί να προκαλέσει άπειρα συναισθήματα και καταστάσεις, όμως την (αυτο)καταστροφή σχεδόν μιας Lamborghini Aventador ομολογούμε πως δεν περιμέναμε ποτέ να την δούμε ως εκροή του βασιλιά των σπορ.

Δείτε ακόμα: Όταν η κατανάλωση καυσίμου αγγίζει τα 1.300 λτ./100 χλμ!

Ένας Βιετναμέζος βγήκε μαζί με τους συμπατριώτες του στον δρόμο, προκειμένου να πανηγυρίσει την νίκη της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου απέναντι σε αυτή των Φιλιππίνων. Επειδή είναι κομματάκι πιο εύρωστος οικονομικά από τον μέσο όρο της χώρας, επιστράτευσε την Aventador του για να κάνει πιο θεαματικούς τους πανηγυρισμούς. Και πέτυχε τον σκοπό του στο ακέραιο…

Διαβάστε επίσης: Ιρανοί έφτιαξαν από το μηδέν Lamborghini Murcielago (+video)

Καθώς επιδείδετο σε ξερόγκαζα, τα οποία οδηγούσαν στο να εξαπολύει η εξάτμιση άκαυστη βενζίνη, κάποια στιγμή οι φλόγες από την απόληξη αποφάσισαν να πάρουν στις αγκάλες τους τον προφυλακτήρα. Αμέσως επικράτησε πανικός, με το πλήθος να φωνάζει στον οδηγό ότι το πανάκριβο supercar πήρε φωτιά. Ο ίδιος, ωστόσο, δεν διέθετε πυροσβεστήρα με αποτέλεσμα η πύρινη γλώσσα να απειλεί ολόκληρο το αυτοκίνητο. Τελικά με την σωτήρια παρέμβαση του κόσμου, η φωτιά κατάφερε να σβήσει με την χρήση μπλουζών και μπουκαλιών νερού.

Get it on Google Play Download on the App Store