Land Rover Vs οβίδα άρματος! (+video)

Κατά καιρούς έχουμε δει διάφορα αυτοκίνητα να πυροβολούνται με διάφορα όπλα, μιας και η φαντασία ορισμένων είναι αστείρευτη. Αυτή τη φορά θα σας δείξουμε ένα Land Rover που τα βάζει με ένα… άρμα!

Μια ομάδα ανθρώπων που μάλλον έχει άπλετο ελεύθερο χρόνο, έχει ένα κανάλι στο YouTube με την ονομασία FullMag, όπου ανεβάζουν τα βίντεο τους που πυροβολούν διάφορα και με διαφορετικά όπλα κάθε φορά.

Δείτε ακόμη: Το νέο Land Rover Defender σκληραγωγείται (+video)

Στο βίντεο που σας παραθέτουμε παρακάτω ταλαιπωρούν ένα Land Rover LR3 με δυο διαφορετικούς τρόπους. Αρχικά πυροβολούν τον κινητήρα του, με τον όλμο ενός άρματος και τον κάνουν φύλλο και φτερό. Οι κάμερες κατέγραψαν όλο το συμβάν και έπειτα σε εξαιρετικά αργή κίνηση, βλέπουμε τι ζημιά κάνει το βλήμα στο μοτέρ.

Διαβάστε επίσης: Έβαλαν Coca-Cola αντί για λάδι σε μοτέρ αυτοκινήτου και… (+video)

Δεν σταμάτησαν όμως εκεί, αλλά συνέχισαν το πείραμα, βάζοντας ένα κανόνι πίσω από το Land Rover, ώστε να διαπιστώσουν τι ζημιά μπορεί να προκαλέσουν τα αέρια που εκλύονται έπειτα από την εκτόξευση του βλήματος. Όσο κι αν πόνεσε η ψυχή μας για το Land Rover, ομολογουμένως το βίντεο είναι εντυπωσιακό!

 

Get it on Google Play Download on the App Store