Mercedes G-Class τρακάρει με 170+ χλμ./ώρα (+video)

Οι άδειοι δρόμοι που έχουν επιφέρει οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας, σε αρκετές περιπτώσεις προσελκύουν ξαμολυμένους «γκαζιάρηδες» – συνήθως με τις ανάλογες συνέπειες. Είδαμε τι έπαθε μια Toyota Supra. Σήμερα θα παρακολουθήσουμε από μέσα, τι παθαίνει κάποιος όταν πηγαίνει με 200 χλμ./ώρα στη βροχή, με Mercedes G-Class.

Δείτε ακόμα: Ρεκόρ εν μέσω πανδημίας με Audi A8

Ένας νεαρός Ρώσος κάπου μπέρδεψε την πραγματικότητα με το Need For Speed, αποφασίζοντας να εκμεταλλευτεί την άπλα των δρόμων στη Μόσχα. Το γεγονός ότι ήταν βρεγμένοι, δεν τον πτόησε. Ούτε ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε δεν επρόκειτο για κάποια στημένη κατασκευή, αλλά για ένα SUV 2+ τόνων. Κοντολογίς, αν στοιχημάτιζε κάποιος για την έκβαση του εγχειρήματος, σίγουρα δεν θα ήταν υπέρ του οδηγού. Ειδικά από την στιγμή που το ένα του χέρι ήταν απασχολημένο με τη βιντεοσκόπηση του «κατορθώματος». Ευτυχώς για εμάς, καθώς οι σκηνές που απαθανάτισε είναι διδακτικές και ο ορισμός του παραδείγματος προς αποφυγή.

Το γερμανικό «θωρηκτό» επιταχύνει μέχρι τα 202 χλμ./ώρα, εντός πόλης και ενόσω το όριο ταχύτητας τοποθετείται στα 60 χλμ./ώρα. Σήμανση και Κ.Ο.Κ. καταστρατηγούνται, περνώντας «αέρα» κόκκινα φανάρια και διασταυρώσεις. Μέχρι που κάποια στιγμή, έρχεται η τιμωρία. Ο τρομακτικός ήχος του τρακαρίσματος και το κινητό που ταξιδεύει εντός της καμπίνας, φανερώνουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης. Δεν αποσαφηνίζεται το πού χτύπησε η G-Class, αλλά αναφορές κάνουν λόγο για χτύπημα στο πλάι από άλλο όχημα, λόγω παραβίασης ερυθρού σηματοδότη από τον νεαρό «πιλότο».

Διαβάστε επίσης: Lexus RX «απογειώθηκε» σε κόντρα! (+video)

Τελευταία φορά που βλέπουμε το κοντέρ πριν το συμβάν, δείχνει 170+ χλμ./ώρα. Παρόλο που το «μπαμ» γίνεται με τόσα χιλιόμετρα και αναποδογυρίζει το αυτοκίνητο, οι ζημιές που υπέστη το «άρμα» της Mercedes είναι μικρές. Ο υπεύθυνος για τον χαμό επίσης την γλύτωσε φθηνά, με μώλωπες και εκδορές. Τώρα θα πρέπει να πληρώσει τον λογαριασμό, αν και λογικά αυτός θα επιφορτίσει τον πατέρα του…

Speeding in a G class goes as expected. from IdiotsInCars

Get it on Google Play Download on the App Store