Νέα οδηγός περνάει μέσα από τζαμαρία ενώ αγοράζει αυτοκίνητο (+video)

Η απόκτηση του πρώτου αυτοκινήτου αποτελεί μια από τις πιο σημαδιακές στιγμές στην ζωή ενός ανθρώπου. Κυρίως γιατί εκφράζει ένα αίσθημα απελευθέρωσης. Γιατί πλέον δεν εξαρτάσαι από τα ΜΜΜ/τους γονείς/τους φίλους για τις μετακινήσεις. Είσαι μεταφορικά ανεξάρτητος. Εσύ ορίζεις το πρόγραμμα και κυκλοφορείς με τον αέρα της αυτονομίας (άσχετα ποιος πληρώνει το αυτοκίνητο). Όμως υπάρχει λόγος που ο κανόνας θέλει το πρώτο αμάξι να είναι μεταχειρισμένο…

Δείτε ακόμα: Τράκαρε το αμάξι του στο πάρκινγκ που το αγόρασε!

Και αυτός δεν είναι άλλος από το «Ν» στο πίσω παρμπρίζ, το οποίο προεξοφλεί μια σειρά από συνθήκες στον δρόμο: άγχος, απειρία, άγνοια και σε αρκετές περιπτώσεις, ατζαμοσύνη. Ξεκάθαρα στην τελευταία κατηγορία ανήκει μια νεαρή κοπέλα στην Κίνα, η οποία φρόντισε να κάνει τους γονείς της να μετανιώσουν που σκέφτηκαν να της αγοράσουν καινούργιο αυτοκίνητο, λίγες στιγμές αφού μπήκαν στην αντιπροσωπεία. Η -προς συμβάντος- χαρούμενη οικογένεια επισκέφθηκε έναν ντίλερ της Hyundai, προκειμένου η πιτσιρίκα να δει από κοντά τις επιλογές που είχε. Λογικά μεταξύ i10 και i20 βρισκόταν, με το τελευταίο να κερδίζει το ενδιαφέρον της. Κάποια στιγμή, λοιπόν, έκατσε στη θέση του οδηγού για να περιεργαστεί το υποψήφιο περιβάλλον που θα την περιέβαλε στον δρόμο.

Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, το αυτοκίνητο είχε τα κλειδιά πάνω. Όχι μόνο αυτό, αλλά η νεαρά έβαλε μπροστά δίχως κανένας από την αντιπροσωπεία να θορυβηθεί από το γεγονός. Όχι ότι και να ήθελε θα προλάβαινε, καθώς με το ενεργοποιήθηκε ο κινητήρας ο «Νικόλας» έβαλε 1η στο κιβώτιο και πάτησε γκάζι. Τα αποτελέσματα ήταν καταστροφικά, με το σουπερμίνι της Hyundai να περνάει μέσα από την τζαμαρία, να πέφτει στο πάρκινγκ και να συνεχίζει την πορεία του πάνω σε ένα σταθμευμένο όχημα, εμφανώς λόγω πανικού της οδηγού του.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Hyundai i20 1.0 T-GDI 100 PS Facelift

To συνολικό κόστος των ζημιών ξεπερνά τις 6.000 ευρώ, ήτοι πάνω από το μισό του budget των 10.000 που είχε διαθέσιμο για την αγορά αυτοκινήτου. Οπότε καλύτερη επιλογή για όλους, θα ήταν ένα μεταχειρισμένο με τις εναπομείνασες 4.000.

Get it on Google Play Download on the App Store