Ντελιβεράς έριξε Porsche 356 Roadster στο ποτάμι (+video)

Το να είσαι επαγγελματίας οδηγός είναι εξαιρετικά δύσκολο, πόσο μάλλον όταν είσαι σε εταιρεία μεταφορών και πρέπει να κάνεις και παραδόσεις δεμάτων. Οι κίνδυνοι είναι πολλοί, όλη μέρα στον δρόμο και πρέπει να έχει τα μάτια σου δεκατέσσερα!

Δείτε ακόμη: Έρχονται χρεώσεις μετά την αγορά του αυτοκινήτου

Κάτι που μάλλον δεν έκανε ο οδηγός του βαν της εταιρείας Sixt, ο οποίος κάνοντας όπισθεν δεν είδε ποτέ τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και έτσι έσπρωξε μία Porsche 356 Roadster στο ποτάμι.

Αν και το αυτοκίνητο δεν ήταν γνήσια Porsche αλλά ποιοτική ρέπλικα, κοστίζει 34.500 ευρώ και ανήκει σε εταιρεία εμπορίας κλασσικών αυτοκινήτων και supercars, η οποία προφανώς και θα αποζημιωθεί από την ασφάλεια.

Το συμβάν έγινε στο Λονδίνο και αξίζει να σημειώσουμε πως περαστικοί αλλά και ο ίδιος ο οδηγός του βαν, προσπάθησαν να σώσουν το αυτοκίνητο από… πνιγμό, με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας AutoVero να δηλώνει «θα μπορούσε να είναι και χειρότερα». Δεν ξέρουμε τι είχε στο μυαλό του αλλά για να το λέει αυτός κάτι θα ξέρει. Εξάλλου πάντοτε υπάρχουν και χειρότερα.

Διαβάστε επίσης: 0-324 χλμ./ώρα με Ferrari 812 Superfast (+video)

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε και το σχετικό video, από την στιγμή που το βαν σπρώχνει την Porsche στο ποτάμι. Ας ελπίσουμε πως ο οδηγός του βαν δεν θα χάσει την δουλειά του μετά από αυτό το περιστατικό.

 

Get it on Google Play Download on the App Store