Οδική βοήθεια τα έκανε μαντάρα (+video)

Μερικές δουλειές μπορεί στα μάτια κάποιων να φαίνονται απλές, αλλά εν τούτοις θέλουν την απόλυτη αφοσίωση του εργαζόμενου. Όπως για παράδειγμα το φόρτωμα ενός αυτοκινήτου στο γερανό της οδικής βοήθειας. Για τον έμπειρο επαγγελματία είναι υπόθεση μερικών λεπτών. Αρκεί να δώσει προσοχή στις… λεπτομέρειες.

Δείτε ακόμη: Οδική βοήθεια για κλάματα…

Κάτι που φαίνεται ότι δεν έκανε ο οδηγός της συγκεκριμένης οδικής βοήθειας που θα δείτε στο παρακάτω video, ο οποίος τα έκανε μαντάρα και έβαλε σε κίνδυνο μερικούς ακόμα χρήστες του δρόμου. Πέρα από την όποια ζημιά που σίγουρα έκανε στο SUV που έπεσε από 1,5 μέτρο ύψος, θα μπορούσε να χτυπήσει και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα, ή στη χειρότερη να πατήσει κάποιον, γιατί και το φορτηγό έφυγε ανεξέλεγκτο.

Διαβάστε επίσης: Μετά από πόση ώρα τρώει πρόστιμο η οδική βοήθεια;

Ο οδηγός στον πανικό του μόλις αντιλαμβάνεται ότι έχει κάνει την… πατάτα, προσπαθεί με τα χέρια του να κρατήσει το βαρύ SUV, αλλά ούτε ο Superman είναι, ούτε ο Iron Man, οπότε αποτυγχάνει παταγωδώς! Αφού ακινητοποιεί το SUV, τρέχει ως άλλος Usain Bolt για να φρενάρει το βαρύ φορτηγό που τσούλησε προς τα εμπρός και στο παρά τρίχα το φρενάρει και δεν χτυπάει το άλλο φορτηγό που ήταν στο δρόμο.

Δείτε το βίντεο και γελάστε με την ψυχή σας, αφού από καθαρή τύχη δεν υπήρχαν άλλα παρατράγουδα!

 

Get it on Google Play Download on the App Store