Κάνει Brake Check και κινδυνεύει να γίνει αλοιφή!

Το να φρενάρει κάποιος τόσο επιδεικτικά μπροστά σε τόσο βαριά οχήματα, μπορεί να ερμηνευτεί με δυο έννοιες: είτε ότι ο οδηγός είναι απλά ανεγκέφαλος, είτε αυτοκτονικός!

Δεν μπορούμε να δώσουμε άλλη ερμηνεία σε μια τόσο επικίνδυνη ενέργεια, όπως σε αυτή στην οποία προβαίνει ο οδηγός της BMW X5, που μπαίνει μπροστά από νταλίκες και φρενάρει απότομα.

Δείτε ακόμα: Δεν άνοιγε η Ferrari του Νεϊμάρ λόγω ψύχους (+video)

Το περιστατικό το οποίο κατέγραψε η κάμερα στο ταμπλό φορτηγού, συνέβη στο Πίτσμπουργκ της Πενσιλβανίας. Σύμφωνα με τον οδηγό, η BMW ήρθε από την λωρίδα επιταχύνσεως και μπήκε απότομα μπροστά του, πατώντας προκλητικά τα φρένα, με το βαρύ όχημα να φρενάρει εξίσου δυνατά και να γλυτώνει για λίγο την σύγκρουση. Όμως ο οδηγός της BMW συνεχίζει την ίδια αψυχολόγητη συμπεριφορά, όπου πάει στην αριστερή λωρίδα και κάνει ακριβώς το ίδιο σε άλλη νταλίκα που υπήρχε στο δρόμο. Το «μπαμ» πάλι αποσοβείται στα χιλιοστά και μετά ο οδηγός της X5 πατάει γκάζι κι εξαφανίζεται.

Διαβάστε επίσης: VW T-Roc R «γαζώνει» στο 0-100 χλμ./ώρα (+video)

Το πιο πιθανό για αυτή τη συμπεριφορά του οδηγού της BMW, είναι να είχε εκνευριστεί γιατί θεωρούσε ότι οι νταλίκες του έκλειναν το δρόμο. Τώρα τι άλλο μπορεί να είχε μεσολαβήσει πριν μπει το γερμανικό SUV στο πλάνο, ουδείς γνωρίζει, αλλά παρόλα αυτά η συγκεκριμένη αντίδραση μόνο κακό θα μπορούσε να είχε κάνει στο αμάξωμα της BMW.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!

Get it on Google Play Download on the App Store