Οδηγός Nissan GT-R έγινε θέαμα αντί να το προσφέρει

Τι εικόνες παίρνουμε όταν συνδυάζουμε χέρια ελλιπούς δεξιότητας, παιδαριώδεις νοοτροπίες και αυτοκίνητα με πολλά άλογα; Σαν αυτές που προσέφερε ένας κάγκουρας και το άτυχο Nissan GT-R, που βρέθηκε στη δούλεψFή του.

Το φορτωμένο αισθητικά supercar διαθέτει όλα όσα φοράνε πολλοί εκπρόσωποι του συγκεκριμένου είδους φιλοσοφίας: ακραίο bodykit, φουσκώματα παντού, κραυγαλέα αεροδυναμικά βοηθήματα, τεράστιες ζάντες, χαμηλωμένη ανάρτηση όσο δεν πάει και τα συναφή. Κλασικό δείγμα συμπεριφοράς, η προσπάθεια αυτοπροβολής και προσφοράς θεάματος, κυρίως μέσα από ελαφριές και σύντομες πλαγιολισθήσεις κατά την έξοδο από στενά, χώρους στάθμευσης και συναθροίσεων αυτοκινητικών club. Για να μην είμαστε άδικοι, αρκετές φορές τα πλάνα είναι όντως εντυπωσιακά. Στις περισσότερες, όμως, τα σπασμένα πληρώνει το αυτοκίνητο.

Εδώ έχουμε ξεκάθαρα μια τέτοια περίπτωση, άσχετα που η πρόθεση ήταν τελείως διαφορετική από την κατάληξη. Ο άνθρωπος στο τιμόνι του «Godzilla» είχε στο μυαλό του ένα ωραίο «σκούπισμα» με τον πίσω άξονα, που θα οδηγούσε σε αποθέωση από το -αρκετά μεγάλο- συγκεντρωμένο πλήθος. Τα κινητά θα «έγραφαν», οι προβολές των video θα κατέκλυζαν το διαδίκτυο, τα σχόλια θα έδιναν και θα έπαιρναν. Τα κατάφερε όλα τελικά, αλλά για τους εντελώς λάθος λόγους.

Οι χείρες που φρόντιζαν για την πορεία του Nissan υπέπεσαν στο κλασικό λάθος της υπερδιόρθωσης, στέλνοντας το αυτοκίνητο εκ διαμέτρου αντίθετα από το επιθυμητό αποτέλεσμα και πάνω στα δέντρα. Οι πιτσιρικάδες έτρεξαν να δουν από κοντά την κατάληξη, ζητωκραυγάζοντας και χοροπηδώντας από ενθουσιασμό. Για καλή τύχη του οδηγού, το μόνο που πληγώθηκε (σε μεγάλη έκταση) ήταν το GT-R. Και η αυτοπεποίθησή του, βεβαίως.

Get it on Google Play Download on the App Store