Συνάντηση Toyota Yaris WRC με Subaru Impreza WRC! (+video)

H επιστροφή της Toyota στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι υπήρξε ονειρεμένη, καθώς με την πρώτη προσπάθεια το Yaris WRC κατέκτησε τον τίτλο στους Κατασκευαστές. Την περσινή σεζόν, που σηματοδότησε το comeback της ιαπωνικής εταιρίας μετά τo Corolla WRC του 1999, κατέκτησε 5 νίκες σε 13 συνολικά παρουσίες στο βάθρο και συγκέντρωσε 368 βαθμούς – 27 περισσότερους από το Hyundai i20 Coupe WRC.

Δείτε ακόμα: Honda Civic και Integra Type R: Η αποθέωση του VTEC! (+video)

Σε ένα ραντεβού πρωταθλητών, το αγωνιστικό Yaris συναντήθηκε με το ιαπωνικό αυτοκίνητο που κατέκτησε τον ίδιο τίτλο 21 χρόνια πριν. Και δεν ήταν άλλο από το Subaru Impreza WRC, ένα από τα πιο εμβληματικά αγωνιστικά όλων των εποχών! Το 1997 κατέκτησε τον πρωτάθλημα των Κατασκευαστών, έχοντας ως πρωτεργάτη τον αείμνηστο Colin McRae. Ο Σκοτσέζος, μάλιστα, λίγο έλειψε να κατακτήσει τον τίτλο στους Οδηγούς, όμως ένας άλλος θρύλος των ράλλυ -ο Tommi Makinen- του στέρησε την χαρά.

Διαβάστε επίσης: Tι κοινό έχει η Lamborghini Aventador SVJ με το F-35; (+video)

Οι δύο πρωταθλητές από την Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου βρέθηκαν στην πίστα της Suzuka και αντάλλαξαν απόψεις, μέσα από άλματα, drift, χειρόφρενα και λοιπές ανώριμες συμπεριφορές. Απολαύστε!

https://www.facebook.com/rallyemag/videos/614638832292801/

Get it on Google Play Download on the App Store