Παιχνίδια στα χιόνια με Subaru Impreza STi (+video)

Με τα βουνά να έχουν γίνει κατάλευκα από τα χιόνια, τι καλύτερο από το να βρεθεί κανείς με ένα τετρακίνητο σπορ αυτοκίνητο σε χιονισμένη πίστα ή αλάνα και να αρχίσει τις πλαγιολισθήσεις, τα donuts και γενικώς τα γλιστρήματα.

Δείτε ακόμη: Subaru Impreza «γαζώνει» Lamborghini (+video)

Έτσι λοιπόν, ο οδηγός του Subaru Impreza STI του 2001 με τα χαρακτηριστικά στρογγυλά φανάρια, άρπαξε την ευκαιρία και σίγουρα το ευχαριστήθηκε με την ψυχή του. Η αλήθεια είναι ότι ήταν κάπως φυλαγμένος για να προφυλάξει το αγαπημένο του αυτοκίνητο από εξόδους και ζημιές, αν και στο βίντεο βλέπουμε μια μικρή επαφή που είχε η πρόσοψη του Impreza με τα χιόνια.

Παράλληλα, δεν λείπουν και οι ξερογκαζιές και οι φλόγες που πετάγονται από την after market εξάτμιση. Όπως αναφέρει και στην περιγραφή του βίντεο, έχει δεχτεί βελτιώσεις και αποδίδει 340 ίππους. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στο εργοστασιακό μοντέλο ο 2λιτρος boxer κινητήρας είχε ισχύ 280 ίππων και 373 Nm ροπής.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Subaru Impreza WRX STi (2005-2007)

Απολαύστε το στο παρακάτω βίντεο να γλιστράει με τη συμμετρική τετρακίνηση και τον χαρακτηριστικό ήχο από τον επίπεδο κινητήρα:

Get it on Google Play Download on the App Store