Pick up μπούκαρε σε αεροδρόμιο (+video)

Το συμβάν έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο της Φλόριντα, όπου το θηριώδες λευκό pick up GMC Sierra, «εισέβαλε» με εξαιρετικά μεγάλη ταχύτητα στο γκισέ εταιρείας ενοικιάσεων αυτοκινήτων!

Δείτε ακόμα: Το ταχύτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με 291 χλμ./ώρα (+video)

Ευτυχώς, εκείνη την πολύ πρωινή ώρα που έγινε το συμβάν δεν υπήρχαν άτομα στο σημείο και έτσι δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός. Ωστόσο, λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης, ο οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Τα πάντα κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του αεροδρομίου, όπως και τον τρόμο που κυρίευσε τους δυο υπαλλήλους που βρίσκονταν πίσω από το γκισέ. Αυτοί έντρομοι είδαν βαρύ όχημα να έρχεται κατά πάνω τους, χωρίς ευτυχώς να πάθουν τίποτα!

Διαβάστε επίσης: Χάος με καραμπόλα 69 αυτοκινήτων (+videos)

Η έρευνα που διεξήγαγε η αστυνομία ανέφερε πως ο Monsivis οδηγούσε εξαιρετικά απερίσκεπτα, κάνοντας κι άλλες ζημιές πέρα από αυτές που κατέγραψε το κύκλωμα ασφαλείας. Δυστυχώς για τον οδηγό, η ζημιά είναι αρκετά μεγάλη, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για 225.000 ευρώ, αφού πέρα από την τζαμαρία και τον γκισέ, κατέστρεψε κι έναν ιμάντα αποσκευών.

Είμαστε πολύ περίεργοι για το πως θα εξηγήσει στην ασφαλιστική του το τι ακριβώς έγινε!

Get it on Google Play Download on the App Store