«Πιλότος» διαλύει στο ίσιωμα Lambo Huracan Performante (+video)

Για να ακριβολογούμε και να δείξουμε μια στάλα επιείκειας, ο έλεγχος της κορυφαίας Huracan δεν χάθηκε σε απολύτως ευθεία γραμμή. Μια ελαφριά γωνία στο τιμόνι ελέω ελάχιστης καμπύλης στον δρόμο, υπήρχε. Αυτό που ακολούθησε, ωστόσο, «δεν υπάρχει».

Δείτε ακόμα: «Xεράς» κάνει την Porsche 911 GT3 RS…Cayenne (+video)

Κατά την προσφιλή συνήθεια συμμετεχόντων σε events και συναθροίσεις πανάκριβων και πολύ δυνατών αυτοκινήτων, ο οδηγός της Lamborghini Huracan Performante θέλησε να εντυπωσιάσει το κοινό κατά την έξοδό του. Δε χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια, καθώς ο ατμοσφαιρικός V10 των 5.2 λίτρων και τα 640 άλογα στις 8.000 σ.α.λ. μπορούν να συνεπάρουν ακόμα και «νεκρούς». Προκειμένου να μπορεί να κατεβάσει τη δύναμη με αποτελεσματικότητα στο δρόμο -και να πετύχει ρεκόρ– η σκληροπυρηνική Huracan εφοδιάζεται με σύστημα τετρακίνησης και το πακέτο ενεργών αεροδυναμικών βοηθημάτων της Lamborghini, ALA (Aerodinamica Lamborghini Attiva).

Διαβάστε επίσης: Lamborghini Huracan Performante «στου χαντάκ’»

Παρόλη την τεχνολογία και την συνδρομή των ηλεκτρονικών, όμως, δεν παύει να είναι μια κεντρομήχανη Lamborghini 640 ίππων. Συνθήκες που προϋποθέτουν ανθρώπους πίσω από το τιμόνι με σεβαστή γνώση του «αθλήματος». Ο επίδοξος επιδειξίας, προφανώς δεν συγκαταλέγεται σε αυτή την κάστα.

Get it on Google Play Download on the App Store