Πινακίδα διαλύει δύσμοιρο Hyundai Santa Fe (+video)

Όσοι έχουν παρακολουθήσει κάποια από τις ταινίες «Βλέπω τον θάνατό σου», θα θυμούνται πως τα δυστυχήματα συμβαίνουν με τον πλέον αναπόφευκτο τρόπο: νερό να στάζει σε καλώδια και να προκαλεί ηλεκτροπληξία, πόρτες γκαράζ να κλείνουν ακριβώς την κατάλληλη στιγμή ώστε να αφήσουν στον τόπο το άτυχο θύμα και ούτω καθεξής. Μια οδηγός στην Αυστραλία λίγο έλειψε να πρωταγωνιστήσει στην πραγματική απεικόνιση του σεναρίου τρόμου.

Δείτε ακόμα: Έτσι μεταφέρουν τις γυναίκες στην Τουρκία (+video)

Καθώς οδηγούσε σε αυτοκινητόδρομο της Μελβούρνης, μια πελώρια πινακίδα κυκλοφορίας αποκολλήθηκε εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή και προσγειώθηκε πάνω στο Hyundai Santa Fe της. Αρχικά προσέκρουσε στο καπό του κορεατικού SUV, μόνο και μόνο για να το πλακώσει σχεδόν εξ ολοκλήρου στη συνέχεια. To ακόμα πιο εντυπωσιακό έχει να κάνει με το γεγονός πως παρότι η πινακίδα «έσκασε» από την μεριά του οδηγού (στην Αυστραλία οδηγούν ανάποδα, το γιατί μπορείτε να διαβάσετε στο αναλυτικό μας άρθρο), η άτυχη γυναίκα γλίτωσε μόνο με μια κάκωση στον αυχένα και ελαφριά διάσειση.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο δυστύχημα με Nissan GT-R

Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, η αρχική πρόσκρουση στο καπό του αυτοκίνητου απορρόφησε μεγάλο μέρος της κινητικής ενέργειας, ενώ το υπόλοιπο κατανεμήθηκε σχετικά ομοιόμορφα στην οροφή του Santa Fe λόγω του τρόπου με τον οποίο έπεσε πάνω η πινακίδα. Όπως ξεκαθάρισαν οι ειδικοί, αν στην θέση του καπό βρισκόταν η καμπίνα των επιβατών (μιλάμε δηλαδή για χιλιοστά του δευτερολέπτου) δεν υπήρχε περίπτωση να είχε γλιτώσει η οδηγός.

Get it on Google Play Download on the App Store