Που πας καημένη με την Porsche… (+video)

Η Porsche έχει μερικά εξαιρετικά ικανά τετρακίνητα αυτοκίνητα, ενώ εδώ και αρκετά χρόνια δραστηριοποιείται και στην κατηγορία των SUV και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία καθώς Cayenne και Macan πουλάνε πολύ καλά. Παρόλα αυτά υπάρχουν και κάποιοι ιδιοκτήτες όπως φαίνεται που θεωρούν πως ακόμη και οι πισωκίνητες Porsche έχουν ανάλογες ικανότητες.

Δείτε ακόμη: Αυτή είναι η ταχύτερη Alfa Romeo σήμερα! (+video)

Όπως αυτή εδώ η κυρία που θα δούμε να πρωταγωνιστεί στο video που ακολουθεί πιο κάτω, η οποία νόμιζε πως μάλλον θα μπορέσει να πάει μέχρι την… ακροθαλασσιά με την Porsche 911 και να φύγει από εκεί δίχως κανένα πρόβλημα. Φυσικά αυτό ήταν μεγάλο λάθος το οποίο και το πλήρωσε ακριβά, καθώς το αυτοκίνητο κόλλησε.

Διαβάστε επίσης: BMW 325i E30 vs Honda Civic EF: Μάχη άλλων εποχών (+video)

Κανείς δεν θα πρέπει να εκπλήσσεται από το γεγονός πως μία Porsche 911 χωρίς τετρακίνηση κόλλησε σε αμμώδη παραλία (και με τετρακίνηση φυσικά είναι πολύ πιθανό να κολλούσε λόγω της μειωμένης απόστασης από το έδαφος και των ασφάλτινων ελαστικών). Αυτό όμως που μας εκπλήσσει (αν και έχουμε δει πολλά πλέον), είναι η βλακεία κάποιων οδηγών όπως της κυρίας, που δεν έχουν ιδέα τι κάνουν ή τι να κάνουν μετά από ένα ατυχές συμβάν, αλλά παρόλα αυτά θέλουν εντυπωσιακά και πανάκριβα αυτοκίνητα…

Get it on Google Play Download on the App Store