Προσπέραση από δεξιά πήγε τελείως στραβά (+video)

Στην οδήγηση πάντα πρέπει να τηρούνται όλοι οι νόμοι και κανόνες, διαφορετικά μπαίνουν σε κίνδυνο ζωές, τόσο των οδηγών που κάνουν του κεφαλιού τους, όσο και εκείνων που δεν φταίνε σε τίποτα. Ανεξαρτήτως οχήματος ή μοτοσικλέτας, μια λάθος κίνηση μπορεί να αποβεί μοιραία, όπως συνέβη και στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω.

Δύο αναβάτες με γρήγορες μοτοσικλέτες βγήκαν σε δημόσιους δρόμους και οδηγούσαν άκρως επικίνδυνα, παίζοντας τη ζωή τους κορόνα γράμματα, αλλά και προκαλώντας σίγουρα εκνευρισμό και άγχος στους υπόλοιπους οδηγούς. Το να κάνεις σούζα με 160 χλμ./ώρα προσπερνώντας αυτοκίνητα στη διπλή διαχωριστική γραμμή και από το αντίθετο ρεύμα να διέρχονται άλλα οχήματα, μόνο εξυπνάδα και παλικαριά δεν είναι.

Μετά από διάφορα επικίνδυνα «ακροβατικά», ήρθε και η κακιά στιγμή. Ο ένας οδηγός πήγε να προσπεράσει από τα δεξιά ένα Mini (από το 3:48 στο βίντεο) και τελικά ο άμυαλος μοτοσικλετιστής κατέληξε στο χαντάκι αναίσθητος και με μερικά κόκκαλα σπασμένα. Τουλάχιστον γλίτωσε από τα χειρότερα και ευχόμαστε να πήρε το μάθημά του.

 

Get it on Google Play Download on the App Store