Range Rover Sport βυθίστηκε στη θάλασσα (+video)

Τα Range Rover έχουν τη φήμη ότι πάνε παντού. Φυσικά αυτό δεν μεταφράζεται κυριολεκτικά, όμως η αλήθεια είναι πως οι εκτός δρόμου δυνατότητες των αγγλικών 4×4 είναι πολύ πάνω από τον μέσο όρο της κατηγορίας -και των ιδιοκτήτων τους. Ένας υπερβολικά…φιλόδοξος, για να τον χαρακτηρίσουμε ευγενικά, πήρε κυριολεκτικά το «πάνε παντού» και έβαλε το Range Rover Sport του μέσα στη θάλασσα.

Δείτε ακόμα: Μπουλντόζες διέλυσαν λιμουζίνες και supercars (+video)

Οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την αμφιβόλου λογικής πράξη, δεν είναι ξεκάθαροι. Το σημείο χρησιμοποιείται για την καθέλκυση σκαφών, όμως κανείς λουόμενος που ήταν παρόν στο αστείο περιστατικό δεν ανέφερε το Range Rover να σέρνει τρέιλερ. Η πιο πιθανή εξήγηση, πάντα σύμφωνα με τους παριστάμενους, θέλουν τον οδηγό του πολυτελούς SUV να βάζει το αυτοκίνητο στο σημείο προκειμένου να τραβήξει selfie και video για να τα ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Προφανώς υπερεκτίμησε τις δυνατότητες του συστήματος Terrain Response και του κομπρεσοράτου V8 των 4,2 λίτρων και 390 ίππων, υποτιμώντας παράλληλα την ορμή των κυμάτων.

Διαβάστε επίσης: Έπλυνε το αμάξι του σε δημοτικές ντουζιέρες!

Δεν αποκλείεται να ανέβηκε η παλίρροια, καθώς οι κάτοικοι στο Suffolk ανέφεραν πως κάτι τέτοιο είθισται στην περιοχή, και να πιάστηκε εξαπίνης. Όπως και να ‘χει, το αυτοκίνητο αρχικά κόλλησε στο σημείο και εν συνεχεία άρχισε να το τραβάει προς τα μέσα η θάλασσα. Ο οδηγός το εγκατέλειψε άρον-άρον και ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία κάλεσε γερανό. Επειδή όμως το ήθελε η μοίρα του Sport να βυθιστεί, ο γερανός κόλλησε στην άμμο. Tελικά, σε μία πανέμορφη επίδειξη ειρωνείας, τόσο τον γερανό όσο και το Range Rover έσωσε μία BMW X5, ένα από τα SUV που έχουν «λιθοβοληθεί» για τις περιορισμένες εκτός δρόμου δυνατότητες. Βέβαια ήταν στην άσφαλτο κατά τη διάρκεια της ρυμούλκησης, αλλά η ουσία είναι ότι απελευθέρωσε 2 οχήματα και έσωσε τον «συνάδελφο» από τον πάτο της θάλασσας.

Get it on Google Play Download on the App Store