REO βασανίζει Saab 9-3 και VW Jetta (+video)

Το REO είναι γνωστό σε όλους όσους έχουν περάσει από τον στρατό, ενώ οι περισσότεροι έχουν μετακινηθεί στην καρότσα του και έχουν εισπνεύσει το μαύρο ντουμάνι από την εξάτμιση, αλλά και άφθονο χώμα στις ασκήσεις. Οι πιο… τυχεροί βρέθηκαν στο τιμόνι του «θωρηκτού» και έχουν πολλές ιστορίες να διηγηθούν γι’αυτό.

Δείτε ακόμα: Απολυτήριο για τις θρυλικές Mercedes του Στρατού!

Το αμερικανικό στρατιωτικό όχημα, είναι γνωστό εδώ και δεκαετίες για τις φοβερές ικανότητές του εκτός δρόμου, χάρη στη μεγάλη απόσταση από το έδαφος και την πάρα πολύ ικανή κίνηση στους 6 τροχούς. Το κατασκευασμένο από μπόλικο σίδερο αμάξωμα και πλαίσιό του, το έκαναν άτρωτο, με αποτέλεσμα να μπορούσε να συνθλίψει ότι βρισκόταν στο πέρασμά του. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, δύο αυτοκίνητα, ένα Saab 9-3 και ένα VW Jetta, αποτελούν τα θύματα για τις άγριες ορέξεις του οδηγού του REO.

Δείτε ακόμα: Ποιος θα αντικαταστήσει τα Στάγιερ και Mercedes;

Το σκληροτράχηλο φορτηγό τα καβαλάει με χαρακτηριστική άνεση (κρίμα τα αυτοκίνητα), όμως μετά το Jetta σφηνώνει κάτω από το REO και οργανώνεται ολόκληρη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του. Μετά από τα χίλια ζόρια το δύσμοιρο VW καταφέρνει και ξεκολλάει, ενώ υποβάλλεται σε μια δοκιμασία: Θα καταφέρει να πάρει μπρος μετά από όσα τράβηξε; Και όμως ο κινητήρας του ζωντανεύει, αλλά τι να το κάνει κανείς, όταν όλο το υπόλοιπο αμάξωμα είναι για ανακύκλωση, όπως αντίστοιχα και του 9-3.

Δείτε ακόμα: REO δείχνει τα δόντια του εκτός δρόμου (+video)

Παρακολουθείστε παρακάτω το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store