Skoda Octavia έγινε καινούργιο από παλιοσίδερα (+videos)

Οι Ρώσοι έχουν μια έφεση στην αποκατάσταση ζημιών που φαινομενικά βγάζουν ένα αυτοκίνητο «ολική». Ο Arthur Tussik είναι το μεγαλύτερο όνομα του χώρου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι ο μόνος με ειδίκευση στην «ανάσταση κουφαριών». Για χώρα 145 εκατομμυρίων πρόκειται, εξάλλου.

Δείτε ακόμα: Ασύλληπτη επισκευή διαλυμένης Lambo Gallardo (+video)

O σημερινός ήρωας προέρχεται από την περιοχή Βόλογκντα και το ευεργετηθέν μοντέλο από την Τσεχία. Ένα Skoda Octavia 3ης γενιάς είχε μια πολύ άσχημη εμπειρία εντός πόλης, όταν χτυπήθηκε με σφοδρότητα στο πίσω μέρος και κατέληξε τόσο στο μπροστά, όσο και παρκαρισμένα οχήματα. Οι ζημιές ήταν εκτεταμένες περιμετρικά του αμαξώματος και του σασί, με το τελευταίο πρακτικά να έχει γίνει «ζελές». Τα μαρσπιέ και το ράμφος δεν έμειναν άθικτα, με τον μηχανικό να χρειάζεται να ξεγυμνώσει το αμάξωμα ώστε να προβεί στις απαραίτητες εργασίες.

Διαβάστε επίσης: Πως μια Ferrari 488 για σκραπ έγινε καινούρια! (+video)

Από ένα σημείο κι έπειτα, ακόμα και το εξειδικευμένο μάτι δεν θα μπορούσε να αναγνωρίσει πως πρόκειται για Octavia. Η αποκατάσταση των ζημιών, ωστόσο, είναι τόσο εντυπωσιακή που στο τέλος το τσεχικό σεντάν μοιάζει σαν να έχει βγει μόλις από την αντιπροσωπεία.

https://www.youtube.com/watch?v=kTS6_Cc0a04

https://www.youtube.com/watch?v=oCXWT3hD4Sw

Get it on Google Play Download on the App Store