«Σκυλί» το μοτέρ του Lada. Δουλεύει και με λάδι μαγειρέματος… (+video)

Ο Ρώσος μηχανικός που έχει το κανάλι στο youtube Garage 54 μας έχει αποδείξει εδώ και χρόνια πως έχει χίλιους και έναν τρόπους να καταστρέψει ένα αυτοκίνητο. Αυτή τη φορά όμως ξεπέρασε τον εαυτό του, αφού πήρε ένα ταλαίπωρο Lada, έβγαλε και την τελευταία σταγόνα λαδιού από τον κινητήρα του και το αντικατέστησε με λάδι μαγειρέματος.

Δείτε ακόμη: Οδήγηση με ισχυρούς ανέμους. Τι πρέπει να προσέχουμε (+video)

Δεν έμεινε μόνο στο λάδι μαγειρέματος όμως, αφού λίγο μετά πρόσθεσε αναψυκτικό, αλάτι, αυγά ακόμη και απορρυπαντικό πιάτων. Όλα αυτά τα έκανε έπειτα από προτάσεις του κοινού του, το οποίο ήθελε να δει πως θα αντιδράσει το μοτέρ, αν στο εσωτερικό του αντί για λάδι έχει υλικά μαγειρέματος.

Τελικά, όπως λέει και ο ίδιος ο μηχανικός, του προκάλεσε αίσθηση το γεγονός πως δεν συνέβη κάτι χειρότερο και απλώς το μοτέρ κάποια στιγμή σταμάτησε να γυρίζει. Είπε μάλιστα πως περίμενε να συμβεί κάποια έκρηξη αλλά τελικά αυτό δεν έγινε ποτέ και έτσι δεν είχε να μας δείξει κάτι πιο… εντυπωσιακό.

Διαβάστε επίσης: Ένα Mazda MX-5 έτοιμο για…το Paris-Dakar (+video)

Εμάς πάντως μας φαίνεται αρκετά εντυπωσιακό το γεγονός πως με λάδι μαγειρέματος το μοτέρ δούλευε μια χαρά, ενώ χρειάστηκε να ρίξει νερό στο καρμπιρατέρ για να κάνει το μοτέρ να σταματήσει να δουλεύει.

Get it on Google Play Download on the App Store