Σοκαριστικό ατύχημα και… θαύμα! (+video)

Όποιου του μέλλει να πνιγεί ποτέ του δεν πεθαίνει… λέει η ελληνική, σοφή παροιμία και στο συγκεκριμένο ατύχημα βρίσκει την απόλυτη εφαρμογή της. Και αυτό γιατί όλοι όσοι ενεπλάκησαν σε αυτό είναι καλά στην υγεία τους, παρά τη μεγάλη σφοδρότητα.

Δείτε ακόμη: Πλέον έχουμε και αυτοκίνητα από…τα Lidl

Σύμφωνα με τα αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης, το ατύχημα έγινε στον αυτοκινητόδρομο 401 στο Τορόντο, όταν ένα pickup είχε διπλώσει και είχε μείνει ακίνητο, επάνω στη διαχωριστική νησίδα, έπειτα από επαφή με άλλο αυτοκίνητο (το οποίο εγκατέλειψε το σημείο). Κάποια στιγμή όμως, ένα διερχόμενο αυτοκίνητο, το οποίο όπως είναι λογικό κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, εφόσον βρισκόταν σε αυτοκινητόδρομο, έπεσε επάνω στο ακινητοποιημένο pickup.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο video πιο κάτω, η σύγκρουση είναι σφοδρότατη και μόνο ως… θαύμα μπορούμε να εξηγήσουμε το γεγονός πως κανείς δεν σκοτώθηκε και δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Μάλιστα, όπως φαίνεται ξεκάθαρα, ένας εκ των άτυχων επιβατών σηκώνεται, φανερά σοκαρισμένος και περπατάει, κουτσαίνοντας ελαφρώς.

Διαβάστε επίσης: iPhone εξερράγη μέσα σε αυτοκίνητο! (+video)

Το ατύχημα αυτό είναι καλό να μας θυμίζει πάντοτε πως πρέπει να χρησιμοποιούμε ένα προειδοποιητικό τρίγωνο, πριν από το ακινητοποιημένο αυτοκίνητό μας, προκειμένου να ενημερώνουμε τους υπόλοιπους για τον κίνδυνο που έπεται.

Get it on Google Play Download on the App Store