Στο χώμα με Porsche 350.000 ευρώ (+video)

Η Porsche 911 GT3 RS είναι ένα διαμάντι της αυτοκίνησης, με χαρακτηριστικά που προκαλούν ίλιγγο. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά από αυτά για να καταλάβετε, όσοι δεν γνωρίζετε, περί τίνος πρόκειται. Αρκεί η ιπποδύναμη των 500 ίππων, η πίσω κίνηση και τη τιμή των 350.000 ευρώ (στην χώρα μας) για να σας βάλουν στο… νόημα.

Δείτε ακόμη: Περισσότερα άλογα για λίγα δευτερόλεπτα! Πως γίνεται;

Εκτός όμως από την απόδοσή της είναι και το σετάρισμά της και η αεροδυναμική της που είναι έτσι ρυθμισμένα και σχεδιασμένα ώστε να βελτιστοποιούν τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου στον δρόμο και στην πίστα. Εξ ου και το 0-100 χλμ./ώρα σε 3,2 δλ. και η τελική ταχύτητα των 312 χλμ./ώρα.

Παρόλα αυτά όμως, υπάρχουν και ιδιοκτήτες της οι οποίοι έχουν… άσχημα γούστα, για να μην πούμε τίποτα άλλο και θέλουν να την οδηγήσουν και στα… χωράφια προκειμένου να κάνουν το κομμάτι τους στο internet.

Διαβάστε επίσης: Toyota Corolla με 1.000 PS από την Papadakis Racing

Έτσι και ο ιδιοκτήτης αυτής της Porsche 911 GT3 RS την έβαλε στο χώμα και άρχισε να την ταλαιπωρεί ή να την οδηγεί αν θέλετε, δημιουργώντας ένα video «ωδή» όπως λέει ο ίδιος, στο κανάλι του youtube «tax the rich». Ένα κανάλι που έκανε ακριβώς το ίδιο. Έπαιρνε πανάκριβα αυτοκίνητα και supercars και τα έβαζε σε χώμα, λάσπες και χωράφια…

Get it on Google Play Download on the App Store