Στο εσωτερικό ενός τιμονιού Tesla Model 3 (+video)

Τα μοντέλα που κατασκευάζει ο Elon Musk φημίζονται για την αυτόνομη οδήγηση και πως τα πάντα ελέγχονται από την επιβλητική οθόνη αφής 15 ιντσών που βρίσκεται στο κέντρο του ταμπλό.

Ένας YouTuber, με την ονομασία RoyBoyPoly, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει δουλέψει μέσα στην Tesla, πήρε ένα τιμόνι από τα μοντέλα Model 3 (ταιριάζει και στο Model Y) και το ξεμόνταρε για να μας δείξει τι κρύβεται μέσα στο εσωτερικό του.

Δείτε ακόμη: Ξανθιά προσπαθεί να φουλάρει Tesla Model S

Στο εξωτερικό του μέρος υπάρχουν μόνο κάποια χειριστήρια, τα οποία αναλόγως των επιλογών του οδηγού από την κεντρική οθόνη, μπορεί να ελέγχει από το ηχοσύστημα μέχρι και τον αυτόματο πιλότο. Επομένως μόλις το τιμόνι αποσυνδεθεί από την κολόνα του, δεν υπάρχουν πολλά που μπορεί να δει κανείς, ειδικότερα αναλογιστούμε πόσες εργασίες εκτελούν αυτοί οι δυο διακόπτες.

Διαβάστε επίσης: Νέο βασικό και φθηνότερο SUV από την Tesla

Η Tesla έχει κάνει δυνατό όνομα γύρω από τα ηλεκτρονικά που κατασκευάζει, κάτι που αποδεικνύει ότι θέλει να κόψει κάθε δεσμό από το πρόσφατο παρελθόν της, τότε που δανειζόταν παλιά εξαρτήματα της MercedesBenz, τα οποία είχαν εφαρμογή στα μοντέλα S και Model X.

Δείτε το ενδιαφέρον βίντεο!

Get it on Google Play Download on the App Store