Τα μικρά GTI στην απόλυτη κόντρα (+video)

Κατά καιρούς έχουμε δει διάφορες κόντρες, οι οποίες αν μη τι άλλο κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας με αυτοκίνητα πολλών αλόγων. Αυτή την φορά όμως δεν θα δούμε supercars να κοντράρονται μεταξύ τους αλλά μικρά GTI, που έχουν έναν και μόνο σκοπό. Να τερματίσουν πρώτα σε εκκίνηση από στάση. Στη μάχη αυτή λοιπόν θα δούμε τους μικρούς ήρωες, οι οποίοι είναι τα Toyota Yaris GRMN, Ford Fiesta ST, VW Polo GTI, Peugeot 208 GTi και MINI JCW.

Δείτε ακόμη: Hyundai i30 N ρίχνει καρότσες σε VW Golf GTI (+video)

Το νέο Ford Fiesta ST εφοδιάζεται με τον 1.5 λτ. Ecoboost ο οποίος με τη βοήθεια τούρμπο αποδίδει 200 ίππους. Το Toyota Yaris GRMN έχει κάτω από το καπό του τον 1.8 λτ. με μηχανικό που αποδίδει 212 ίππους.

Το Volkswagen Polo με τον 2.0 λτ. TSI αποδίδει 200 ίππους και το Peugeot 208 GTi με τον τουρμπάτο 1.6 λτ. THP αποδίδει 208 ίππους. Τέλος το MINI JCW είναι και αυτό 2.0 λτ. τούρμπο και αποδίδει 231 ίππους.

Διαβάστε επίσης: VW Golf GTI με 360 ίππους από την Oettinger (+video)

Αφού λοιπόν θυμηθήκαμε τι μοτέρ φοράνε και πόσα άλογα αποδίδουν το κάθε ένα, ας δούμε ποιο αυτοκίνητο θα κερδίσει την κόντρα, η οποία διοργανώθηκε από το αγγλικό μέσο, carwow και ανέβηκε στο κανάλι του στο youtube.

Get it on Google Play Download on the App Store