Τι στραβό και ανάποδο βλέπετε εδώ; (+video)

Το γεγονός ότι κάποιος κατέχει και οδηγεί ένα αυτοκίνητο, δεν σημαίνει ότι γνωρίζει τα βασικά πράγματα για αυτό, αν και κανονικά θα έπρεπε. Δυστυχώς στους δρόμους κυκλοφορούν αρκετοί που δεν έχουν ιδέα για τα πλέον απαραίτητα, όπως για παράδειγμα να βάζουν αέρα στα λάστιχα ή να κάνουν ελέγχους στα υγρά (λάδια, φρένων, ψυγείου) που υπάρχουν στο χώρο του κινητήρα.

Απλά μπαίνουν στο αυτοκίνητο, βάζουν μπρος και φεύγουν. Τώρα για το αν έχει την κίνηση μπροστά, πίσω ή αν είναι τετρακίνητο, αυτά είναι λεπτομέρειες που δεν απαιτείται να τις γνωρίζει. Παλαιότερα, είχε δημοσιευθεί μια έρευνα, που ανέφερε ότι οι περισσότεροι κάτοχοι των πισωκίνητων BMW Σειράς 1 νόμιζαν ότι η κίνηση ήταν μπροστά.

Κάτι τέτοιο φαντάστηκε και ο οδηγός της BMW Σειράς 3 Cabrio που θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο, ο οποίος αντί να βάλει τις αλυσίδες χιονιού στους πίσω κινητήριους τροχούς, τις τοποθέτησε μπροστά. Μάταια λοιπόν προσπαθούσε να ξεκολλήσει το αυτοκίνητο από τα χιόνια. Άραγε δεν αντιλαμβάνονταν ότι κάτι πήγαινε στραβά και ότι σπίναραν οι πίσω ρόδες; Φυσικά το ίδιο ισχύει και για αυτόν που ήταν απέξω και μάταια έβαζε δύναμη να σπρώξει. Προφανώς και οι δύο είναι τελείως άσχετοι με τα αυτοκίνητα, αλλά και με… IQ ραδικιού.

Παρακολουθείστε παρακάτω το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store