Το Nurburgring δεν συγχωρεί (+video)

Όταν επισκέπτεσαι το Nurburgring με το αυτοκίνητό σου, να είσαι προετοιμασμένος να φύγεις χωρίς αυτό. Αν έχεις συμβιβαστεί με αυτή την σκέψη, τότε καλά κάνεις και πας. Αν όχι… μείνε μακριά, γιατί η γερμανική πίστα δεν είναι γνωστή για την καλοσύνη της, αφού δεν συγχωρεί το παραμικρό λάθος.

Δείτε ακόμη: Ford F-150 Raptor με το… πλάι στο Nürburgring (+video)

Αυτό ακριβώς το βίωσε για τα καλά ο οδηγός αυτής της όμορφης BMW Σειρά 3 E46 με τις ακτινωτές ζάντες Alpina, ο οποίος όπως φαίνεται και στο video οδηγούσε το αυτοκίνητό του στο όριο, όταν ξαφνικά το πίσω μέρος αποφάσισε να «σπάσει» πρόσφυση. Αυτός προσπάθησε άμεσα να διορθώσει την πορεία του με ανάποδο τιμόνι, όμως για κακή του τύχη πάτησε εκτός πίστας σε γκαζόν και εκεί έχασε εντελώς τον έλεγχο.

Διαβάστε επίσης: Δείτε το Toyota Yaris GRMN στο 0-160 χλμ./ώρα (+video)

Οι χειρισμοί του μπορεί να μην τον γλίτωσαν από την… συνάντηση με τις μπαριέρες, σίγουρα όμως κατάφερε να περιορίσει σημαντικά τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης, αφού η ζημιά περιορίστηκε στο εμπρός μέρος και συγκεκριμένα σε προφυλακτήρα, φως και καπό (ίσως και λίγο φτερό). Δείτε το video πιο κάτω και θα καταλάβετε τι ακριβώς συνέβη.

https://www.youtube.com/watch?v=Lvh4MeXAnjA

Get it on Google Play Download on the App Store