Το πιο γυαλιστερό αυτοκίνητο στον κόσμο είναι Lada!

Οι Ρώσοι του Garage54 μας έχουν συνηθίσει σε project του στυλ αντικατάστασης τροχών με καπάκια υπονόμου. Αυτή τη φορά, όμως, το Lada Samara όχι μόνο δεν «κακοποιείται», αλλά καλλωπίζεται όσο κανένα στον πλανήτη!

Δείτε ακόμα: Δουλεύει τσιμενωμένος κινητήρας Lada; (+video)

Σε αντίθεση με την πιο σκοτεινή BMW X6 που έχει κατασκευαστεί, η οποία χρησιμοποιεί ένα πανάκριβο μαύρο χρώμα νανοτεχνολογίας και απορροφά το 99% του φωτός, το Samara έχει εντελώς αντίθετο στόχο: να γίνει το πιο γυαλιστερό αυτοκίνητο στον κόσμο. Για την ακρίβεια, το τελικό αποτέλεσμα μάλλον το καθιστά ως το πιο γυαλιστερό αυτοκίνητο στα χρονικά (τουλάχιστον εξ όψεως και κατά δήλωση των ίδιων).

Διαβάστε επίσης: Βαρέθηκε να καίει βενζίνη και του έβαλε πετάλια… (+video)

Για να επιτευχθεί αυτό το κατακόκκινο αποτέλεσμα, που σε μια ιερόσυλη σκέψη κάνει ακόμα και τις Ferrari να ζηλεύουν, χρησιμοποιήθηκαν όχι 2, ούτε 5, ούτε καν 15 στρώσεις χρώματος. Πόσες πήραν θέση στο αμάξωμα του Samara; 35! Μάλιστα. 35 ολόκληρες στρώσεις κόκκινου βερνικιού ψεκάστηκαν στα 4.006 χλστ. μήκους και 1.650 χλστ. πλάτους λαμαρίνα του ρωσικού χάτσμπακ. Και είναι και ασύγκριτα πιο οικονομικό σε σχέση με την κατάμαυρη X6.

Get it on Google Play Download on the App Store