Αυτό είναι το σαλόνι των ονείρων μας! (+video)

Για εμάς τους λάτρεις των τροχών, το να βρισκόμαστε δίπλα σε μοναδικές μηχανολογικές κατασκευές, είτε μιλάμε για αυτοκίνητα, είτε για μοτοσυκλέτες, είναι κάτι που μας δίνει πνοή. Φανταστείτε τώρα να έχετε μερικά από τα πλέον σπάνια κι ακριβά μοντέλα μέσα στο σαλόνι σας!

Κατά καιρούς και με τη βοήθεια του διαδικτύου, έχουμε εντοπίσει αρκετές υπερβολές πλουσίων, που για να ξεπεράσουν τη βαρεμάρα τους κάνουν διάφορα. Τις περισσότερες τις έχουμε δει από κροίσους στη Μέση Ανατολή, αλλά για το παράδειγμα που θα αναφερθούμε παρακάτω, θα κινηθούμε δυτικά και πιο συγκεκριμένα στη Silicon Valey, στην Αμερική, τη «Μέκκα» της τεχνολογίας.

Δείτε ακόμα: Οι πλούσιοι ψωνίζουν supercars μέσω Instagram!

Ο ιδιοκτήτης του πολυτελούς σαλονιού που βλέπετε, προφανώς και το… «φυσάει» το χρήμα, ώστε να έχει τη δυνατότητα να έχει ως ντεκόρ Bugatti Veyron, Ferrari LaFerrari, Ferrari 599 GTO, αλλά και μια Ferrari 488 Speciale Aperta! Μάλιστα ο ίδιος ιδιοκτήτης έχει στην κατοχή του μερικές ακόμα Ferrari, όπως την F12 TDF, μια 488 Pista, αλλά και μια ακόμα την 488 Pista Spider.

Διαβάστε επίσης: Θες να γίνεις ανιχνευτής supercars και να πληρώνεσαι;

Αυτό το σπάνιο θέαμα, κατέγραψε ένας youtuber, με το nickname Shmee150, τον οποίο κάλεσε το FerrariDrive ώστε να καταγράψει αυτή την… ιδιαίτερη και ακριβή διακόσμηση. Μάλιστα η Veyron είναι το 5ο κατά σειρά μοντέλο που έφτιαξε το εργοστάσιο και από τα πρώτα που ήρθαν στις ΗΠΑ. Ίσως, καημός του πλούσιου ιδιοκτήτη είναι να αποκτήσει μια Ferrari Enzo και μάλλον αυτός είναι κι ο λόγος που ονόμασε τον σκύλο του Enzo!

Δείτε, απολαύστε και ζηλέψτε άφοβα!

Get it on Google Play Download on the App Store