Suzuki Jimny δεν κολλάει ούτε σε τάφρους! (+video)

Οι εκτός δρόμου ικανότητες του Suzuki Jimny δεν χρειάζονται ιδιαίτερες αναφορές. Το πλαίσιο τύπου σκάλας, οι μεγάλες διαδρομές των αναρτήσεων, το μικρό μέγεθος, το εξίσου μικρό μεταξόνιο που εγγυάται πως η κοιλιά «βρίσκει» πολύ δύσκολα, οι πρακτικά ανύπαρκτοι πρόβολοι εμπρός-πίσω που «εκτοξεύουν» τις γωνίες εισόδου και εξόδου, η τετρακίνηση με τις κοντές σχέσεις και το χαμηλό βάρος, όλα συνθέτουν ένα τετράτροχο «αγριοκάτσικο». Και μιλάμε πάντα για την εργοστασιακή μορφή.

Δείτε ακόμα: Το νέο Suzuki Jimny γίνεται «κομάντο»

Ο σκληροτράχηλος κόσμος των off road βελτιώσεων, φυσικά και δεν θα μπορούσε να αξιοποιήσει την τεράστια δυναμική του μικρού Suzuki. Υπάρχουν αναρίθμητα παραδείγματα με aftermarket αναρτήσεις και τρομακτικό εύρος διαδρομής, «εργάτες», αναπνευστήρες (τα γνωστά snorkel) και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς για την μεγιστοποίηση των εκτός δρόμου δυνατοτήτων.

Διαβάστε επίσης: Προσφορά Suzuki Vitara 1.6 diesel με 11.920 χλμ.

Ένα τέτοιο Jimny θα παρακολουθήσουμε, λοιπόν, το οποίο δεν διστάζει να διασχίσει κανονική τάφρο! Ακόμα και όταν ουσιαστικά μένει με ενάμιση τροχό στον αέρα, το αυτοκίνητο δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Βέβαια έχουμε να κάνουμε με αγωνιστικό μοντέλο, όπως προδίδει και η παρουσία του κλωβού ασφαλείας. Αλλά δεν παύει να είναι ένα πέρα για πέρα εντυπωσιακό θέαμα.

https://www.facebook.com/rafettkocak/videos/2160454247518850/

Get it on Google Play Download on the App Store