Το Tesla Model 3 σε παρακολουθεί, το νου σου! (+video)

Μια ακόμα έξυπνη προσθήκη του Elon Musk στις λειτουργίες του Tesla Model 3, είναι η λειτουργία καταγραφής που φέρει το όνομα Sentry Mode. Τι ακριβώς κάνει αυτό το σύστημα; Πολύ απλά, μόλις ο κάτοχος παρκάρει το Model 3, μέσω του προηγμένου λογισμικού που διαθέτει σε συνδυασμό με τους αισθητήρες και τις κάμερες, παρακολουθεί τον περιβάλλοντα χώρο.

Δείτε ακόμη: Tesla τινάχτηκε στον αέρα στην Κίνα! (+video)

Μόλις το σύστημα διαπιστώσει μια ενδεχόμενη απειλή, τότε οι κάμερες ενεργοποιούνται και καταγράφουν ό,τι συμβαίνει γύρω από το όχημα και επιπρόσθετα ενεργοποιείται κι ο συναγερμός του. Κάτι που δυο δολιοφθορείς στο Σακραμέντο των Η.Π.Α. φαίνεται πως δεν το γνώριζαν όταν πήγαν να γρατσουνίσουν το Tesla, με αποτέλεσμα τα πρόσωπά τους και οι κινήσεις τους να καταγραφούν.

Διαβάστε επίσης: Tesla θέλει πολύ να γίνει Honda Civic!

Δίπλα στο Tesla ήταν παρκαρισμένο ένα pick up, προφανώς ιδιοκτησίας ενός εκ των δυο αντρών, οι οποίοι όταν πλησίασαν, κι όπως δείχνουν τα πλάνα, εντόπισαν μια γρατσουνιά, εικάζοντας πως την έκανε ο ιδιοκτήτης του Tesla με την πόρτα του. Ως αντίποινα λοιπόν, ο ένας έβγαλε κλειδί και χαράκωσε το Model 3, ενώ ο άλλος το χτύπησε με την πόρτα του pickup του. Το υλικό δόθηκε στις αρχές από τον ιδιοκτήτη, οι οποίες αναζητούν τους δράστες με σκοπό να πληρώσουν για τη ζημιά που προκάλεσαν στο Tesla!

Get it on Google Play Download on the App Store