Το Toyota YARIS GRMN ταπεινώνει το VW Polo GTI (+video)

Η κατηγορία των μικρών σπορ αυτοκινήτων έχει πάρει φωτιά με την έλευση του Toyota Yaris GRMN. Φυσικά αυτό είναι ότι καλύτερο για τον επίδοξο αγοραστή, αλλά και για τα μέσα του ειδικού τύπου, που το βάζουν αντιμέτωπο με τους ανταγωνιστές του.

Δείτε ακόμη: Τα μικρά GTI στην απόλυτη κόντρα (+video)

Αυτό κάνει για ακόμη μία φορά και το κανάλι του site cars.co.za, το οποίο φέρνει το ιαπωνικό μοντέλο αντιμέτωπο με το VW Polo GTI. Πριν πατήσουμε όμως το play για να δούμε την κόντρα ας δούμε τα χαρακτηριστικά των δύο αυτοκινήτων, όπως αυτά ανακοινώνονται από τις εταιρείες.

Από την αριστερή πλευρά του δρόμου λοιπόν έχουμε το Toyota Yaris GRMN με 1.8 λτ. κινητήρα που με τη βοήθεια μηχανικού υπερσυμπιεστή, αποδίδει 212 ίππους και 250 Nm ροπής, ενώ περνά την κίνηση στους εμπρός τροχούς μέσω εξαριού κιβωτίου ταχυτήτων.

Δίπλα του βρίσκεται το VW Polo GTI. Το γερμανικό μοντέλο εφοδιάζεται με 2.0 λτ. κινητήρα που χάρη στο τούρμπο αποδίδει 200 ίππους και 320 Nm ροπής, ενώ για να περάσει την κίνηση στους εμπρός τροχούς συνεργάζεται με 7άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG.

Διαβάστε επίσης: Toyota Yaris GRMN ρίχνει καρότσες σε Renault Clio R.S. (+video)

Πάμε λοιπόν να δούμε την κόντρα στο video που ακολουθεί πιο κάτω.

Get it on Google Play Download on the App Store