Τον έριξε στο χωράφι. Επίτηδες ή κατά λάθος; (+video)

Η προσπέραση είναι από τις πιο δύσκολες ενέργειες που μπορεί να κάνει κάποιος οδηγός, καθώς χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για προσπέραση σε μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, όπου το αυτοκίνητο μένει εκτεθειμένο για κάποιο διάστημα στο αντίθετο ρεύμα.

Δείτε ακόμη: Απόδραση από την «κόλαση» με BMW M4 CS (+videos)

Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως, όπως θα δούμε και στο video, ο οδηγός του αυτοκινήτου που επιχειρεί προσπέραση, προσπαθεί να προσπεράσει περισσότερα από ένα αυτοκίνητα. Κάποια στιγμή όμως, ο οδηγός ενός εξ αυτών των αυτοκινήτων βγαίνει και αυτός στο αντίθετο ρεύμα για να επιχειρήσει προσπέραση (χωρίς προφανώς να ελέγξει τον καθρέφτη του) και έτσι «πετάει» τον οδηγό εκτός δρόμου. Στην περιγραφή του video, αφήνεται και μία υπόνοια για εκ προμελέτης κλείσιμο του οδηγού, αλλά βλέποντας πιο προσεκτικά το video θεωρούμε πως δεν έγινε τίποτα επίτηδες αλλά από απροσεξία.

Διαβάστε επίσης: Σταμάτησε σε βενζινάδικο και όλοι μαζεύτηκαν γύρω της! (+video)

Όπως και να έχει, το ευτύχημα είναι πως δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές. Δείτε το συμβάν στο video που ακολουθεί πιο κάτω.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=hpGjcNWeMMo

Get it on Google Play Download on the App Store