Τον καθοδηγεί στο Nurburgring με δεμένα μάτια! (+video)

Ο τίτλος παραπάνω δεν είναι μεταφορικός, μιας κι ένας «μετρ» της «Πράσινης Κόλασης» με το όνομα Misha Charoudin, καθοδηγεί οδηγό μέσα στην πίστα με τα μάτια δεμένα!

Ο Misha, o οποίος είναι κι εκπαιδευτής στο Ring ξέρει και τις 154 στροφές της πίστας απ᾽ έξω κι ανακατωτά, με τον ίδιο να δηλώνει ότι γυρνάει την απαιτητική πίστα περίπου 1.000 φορές το χρόνο!

Δείτε ακόμα: Kia Stinger GT καταδιώκει Kia ProCeed GT στο Ring (video)

Ο Misha λοιπόν για να δείξει πόσο καλά ξέρει την πίστα αποφάσισε να κάνει έναν γύρο από το κάθισμα του συνοδηγού μιας Mercedes AMG GT-R, με τα μάτια δεμένα, τον Andy Gueldon, εκπαιδευτή από την Nurburgring Driving Academy. Το βίντεο είναι συναρπαστικό, μιας κι ο Misha όχι μόνο αντιλαμβάνεται κάθε καμπή της πίστας, αλλά μπορεί να αναφέρει ποιες είναι οι ιδανικές γραμμές, αλλά και ποιο κερμπ της πίστας πρέπει να σημαδέψει ο οδηγός. Επιπρόσθετα λέει ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για «τσαρούχωμα», ενώ το εκπληκτικό είναι ότι μπορεί να επισημαίνει τα διάφορα φυσικά σημάδια κατά μήκος της διαδρομής!

Διαβάστε επίσης: BMW M2 Competition «τσακίστηκε» στο Ring! 

Και όλα αυτά όχι μόνο γίνονται με τα μάτια δεμένα, αλλά και εξαιρετικά γρήγορα με τη Mercedes AMG GT-R, η οποία κινείται από έναν twin – turbo 8κύλινδρο κινητήρα 580 ίππων και ροπή 700 Nm.

Δείτε το εκπληκτικό video και απορήστε κι εσείς πως τα καταφέρνει ο Misha Charoudin:

Get it on Google Play Download on the App Store