Τον τράκαρε και την κοπάνησε!

Μια απίστευτα ασυνείδητη οδηγός χτύπησε άλλο αυτοκίνητο από πίσω και έπειτα από μερικά δευτερόλεπτα αμηχανίας κόβει το τιμόνι δεξιά και απομακρύνεται! Κερασάκι στη τούρτα, το γεγονός ότι μια επιβάτης του αυτοκινήτου που την κοπάνησε κι η οποία εξήλθε του οχήματος, έπεσε από αυτό κατά τη διάρκεια του απότομου ελιγμού.

Δείτε ακόμη: Πήγαν να την κλέψουν… πήγε να τους πατήσει (+video)

Το αστείο και συνάμα επικίνδυνο περιστατικό έλαβε χώρα στη Νέα Ζηλανδία, όπου ο οδηγός του αυτοκινήτου που χτυπήθηκε δήλωσε τα εξής: «Σταμάτησα στο φανάρι ενώ το όχημα πίσω μου, μόλις είχε αλλάξει λωρίδα, δεν με πρόσεξε κι έπεσε πάνω μου. Κατέβηκα να τους μιλήσω και να δω αν είναι καλά, αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα συνεργάσιμοι. Μάλιστα η επιβάτης ήρθε προς το μέρος της οδηγού αρκετά εκνευρισμένη, η οποία μετά από λίγο πήγε να γυρίσει στο κάθισμά της. Δεν πρόλαβε να μπει κανονικά, η οδηγός πάτησε γκάζι με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει στο οδόστρωμα».

Διαβάστε επίσης: Την τράκαραν και της έκλεψαν το αυτοκίνητο (+video)

Βέβαια το λευκό Toyota σταμάτησε πιο κάτω (μόλις κατάλαβε ότι έλειπε ένας επιβάτης προφανώς) επιβιβάστηκε η άτυχη γυναίκα και εν συνεχεία επιτάχυνε δυνατά και εξαφανίστηκε. Για ανταλλαγή ασφαλειών ούτε λόγος! Αλλά ευτυχώς η κάμερα είχε καταγράψει τη πινακίδα, οπότε ο οδηγός θα απευθύνθηκε στις αρχές με στοιχεία!

Get it on Google Play Download on the App Store