Τόσο απλά «αγριεύει» το αυτοκίνητο (+video)

Οι εταιρίες προσφέρουν περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης στα νέα μοντέλα από κάθε άλλη φορά. Ο κατάλογος με τη λίστα των έξτρα περιλαμβάνει επιλογές που πολλοί αγοραστές ούτε καν φαντάζονται, φτάνοντας σε ορισμένες περιπτώσεις μέχρι τον χρωματισμό των βαλβίδων των ελαστικών! Ωστόσο, το κουτάκι που επιλέγεται συνήθως είναι αυτό με την βελτίωση της εμφάνισης.

Δείτε ακόμα: Γιατί έχουν γίνει μόδα οι ψεύτικες εξατμίσεις;

Τα splitter, οι πλαϊνές ποδιές και τα spoiler αποτελούν διαχρονική αγάπη των καταναλωτών, με τους (ψευδο)διαχύτες, τις επίσης ψεύτικες απολήξεις εξάτμισης και τους χρωματικούς συνδυασμούς (σιρίτια, λωρίδες κλπ) να κερδίζουν σταθερά έδαφος τα τελευταία χρόνια. Οι ζάντες αλουμινίου είναι επίσης από τις πρώτες προσωπικές πινελιές, αφού μπορούν να αναβαθμίσουν σημαντικά την εμφάνιση του αυτοκινήτου.

Δείτε ακόμα: Γιατί το νέο Honda Civic Type R έχει τρεις εξατμίσεις;

To ίδιο, βέβαια, ισχύει και για τις προαναφερθείσες αεροδυναμικές προσθήκες. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου οι πλαϊνές ποδιές κοστολογούνται άνω των 500 ευρώ, ενώ το σύνολο ενός εμφανισιακού sport pack (δίχως αναβαθμίσεις σε τροχούς και αναρτήσεις) δεν αποκλείεται να ξεπερνά κατά πολύ τα 1.000 ευρώ. Στην πραγματικότητα, ωστόσο, το αυτοκίνητο «αγριεύει» πολύ, μα πάρα πολύ, απλά.

Διαβάστε επίσης: Γιατί το Toyota Corolla Sedan έχει άλλο «πρόσωπο»;

Όπως θα δούμε στο παρακάτω video, ένα Toyota Corolla Sedan αποκτά «τετραπλή εξάτμιση» και το ανάλογα επιθετικό look εμπρός-πίσω, μέσα σε μόλις 2 λεπτά! Η αλήθεια είναι πως το τελικό αποτέλεσμα, στις λεπτομέρειες, φαίνεται πως δεν έχει προέλθει από εργοστασιακό χέρι καθώς τα διάκενα στα σημεία επαφής των μερών με το αμάξωμα, είναι  αυξημένα. Όμως δεν παύει να καταδεικνύει τη φύση των προσθηκών, που είναι ακριβώς αυτό: προσθήκες, στη συντριπτική τους πλειοψηφία υπερκοστολογημένες.

Δείτε ακόμα: Νέο Toyota Corolla 1.2T ή 1.8 Hybrid;

https://www.facebook.com/fiardesignshop/videos/201358301149155/?t=5

Get it on Google Play Download on the App Store