Toyota Corolla «ίπταται» στα χιόνια (+video)

Όταν σκεφτόμαστε χειμερινές και, δη, χιονισμένες οδηγικές καταστάσεις το Corolla είναι το τελευταίο αυτοκίνητο που έρχεται στο μυαλό. RAV4, Hilux και Land Cruiser από πλευράς Toyota είναι πιο πιθανό να εμφανιστούν στις σκέψεις, ενώ αν βάλει κάποιος στην εξίσωση και την οδήγηση προδιαγραφών ράλλυ, περισσότερο σε Celica GT-Four ταξιδεύει ο νους.

Δείτε ακόμα: Toyota RAV4 με κινητήρα Celica GT-Four «πυροβολεί» αδιακρίτως (+video)

Η σχολή αγωνιστικής οδήγησης Team O’Neil, όμως, πιστεύει στις δυνατότητες του μικρομεσαίου ιαπωνικού σεντάν και αποδεικνύει πως στα κατάλληλα χέρια, ακόμα και ένα Corolla μπορεί να πάρει γωνίες, να πλαγιολισθήσει, να πραγματοποιήσει άλματα και γενικότερα να «παίξει» στα χιόνια ως rally car.

Διαβάστε επίσης: «Ιερόσυλος» μετέτρεψε Toyota Supra MK4 σε ντίζελ!

Το αυτοκίνητο είναι απολύτως εργοστασιακό, με την μόνη διαφορά να εντοπίζεται στην αντικατάσταση των ελαστικών με χειμερινά. Παρά το γεγονός πως είναι αυτόματο, μπροστοκίνητο και με ελεύθερο διαφορικό, το Corolla προηγούμενης γενιάς κινείται σε ρυθμούς…Carlos Sainz και Juha Kankkunen. Λέτε να δούμε κάποιο εκ των Yaris GR-4 και RAV4 Plug-in Hybrid να πρωταγωνιστεί σε ανάλογα πλάνα;

Get it on Google Play Download on the App Store