Toyota Hilux φτιαγμένο για drift (+video)

Σίγουρα όταν ακούς Toyota Hilux, το μυαλό σου μόνο σε πίστες, καμένα ελαστικά και drift δεν πηγαίνει. Φαίνεται όμως πως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ανακάλυψαν κάποιες εσωτερικές αρετές στο pickup της Toyota και θέλησαν να τις αναδείξουν. Αυτοί είναι ο Αυστραλός Nigel Petrie και η ομάδα του, οι οποίοι μετέτρεψαν το αυτοκίνητο σε ένα καθαρόαιμο drift car.

Δείτε ακόμη: Έτσι «ανασταίνουν» το θρυλικό Toyota Land Cruiser (+video)

Ο λόγος που έγινε αυτό είναι, όπως λέει ο ίδιος ο Nigel, γιατί βαρέθηκε να βλέπει συνέχεια τα ίδια αυτοκίνητα να κάνουν drift. Επομένως ήθελε κάτι διαφορετικό με το οποίο θα κάνει εντύπωση τόσο με την εμφάνιση όσο και με τα περάσματά του. Και αυτό το διαφορετικό το βρήκε στο αμάξωμα του Toyota Hilux.

Φυσικά, το αυτοκίνητο έχει πολλές αλλαγές, προκειμένου να έρθει στα μέτρα του drifter, αλλά τουλάχιστον τα πάνελ του αμαξώματός του έχουν μείνει ίδια και ξεχωρίζεις από την αρχή πως πρόκειται για ένα Toyota Hilux. Κάτω από το καπό του όμως υπάρχει το μοτέρ SR20DET της Nissan, το οποίο αποδίδει 365 ίππους, η ανάρτηση είναι νέα και το φέρνει πολύ κοντά στο έδαφος, το διαφορικό πίσω φυσικά είναι μπλοκέ και το σύστημα διεύθυνσης είναι και αυτό αλλαγμένο, προκειμένου να προσφέρει μεγαλύτερες γωνίες στον οδηγό.

Διαβάστε επίσης: Honda S2000 κυνηγά Mitsubishi Lancer Evo και το μετανιώνει… (+video)

Δείτε αυτό το μοναδικό Toyota Hilux, στο video που ακολουθεί πιο κάτω.

Get it on Google Play Download on the App Store