Toyota RAV4 κεραυνοβολήθηκε εις διπλούν! (+video)

Οι κάμερες στο ταμπλό κατά καιρούς μας έχουν δώσει εξαιρετικό υλικό, μιας και πέρα από ατυχήματα έχουν απαθανατίσει ότι πιο περίεργο μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους. Όπως για παράδειγμα τους δύο κεραυνούς που έπεσαν πάνω σε ένα εν κινήσει Toyota RAV4.

O κεραυνός είναι ένα φυσικό φαινόμενο που μπορεί να προκαλέσει μεγάλα προβλήματα, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις έχει αποβεί μοιραίος. Βέβαια αν σε πετύχει ενώ είσαι μέσα στο αυτοκίνητό σου δεν αντιμετωπίζεις σημαντικό κίνδυνο, μιας και τα ελαστικά του λειτουργούν ως γείωση προστατεύοντας έτσι τους επιβαίνοντες.

Δείτε ακόμα: Κεραυνός χτυπάει το αυτοκίνητο ληστών εκκλησίας! (video)

Κάτι που επιβεβαιώθηκε στην περίπτωση του Toyota RAV4, το οποίο κινούμενο στον αυτοκινητόδρομο της Ρωσίας χτυπήθηκε από κεραυνούς κατά τη διάρκεια μιας καλοκαιρινής καταιγίδας. Οι επιβάτες μπορεί να μην κινδύνευσαν, αλλά όπως και να το κάνεις μια τρομάρα την πήραν, μιας και ο θόρυβος ήταν εκκωφαντικός. Οι κεραυνοί χτύπησαν το πίσω μέρος του αυτοκινήτου προκαλώντας μιας μικρής έκτασης πυρκαγιά, η οποία όμως έσβησε μόνη της σε δευτερόλεπτα. Η εμπειρία ήταν αναμφίβολα τρομακτική, αλλά παρόλα αυτά το Toyota RAV4 δεν έπαθε κάποια σημαντική ζημιά, συνεχίζοντας τη διαδρομή του. Ο κάτοχος του ιαπωνικού SUV, ανέβασε φωτογραφίες στο Vkontakte (social media της Ρωσίας), παρουσιάζοντας τις συνέπειες του γεγονότος, οι οποίες ήταν εξαιρετικά μικρές.

Διαβάστε επίσης: Κεραυνός χτυπά αυτοκίνητο (video)

Το πίσω παρμπρίζ χρήζει αλλαγής, όπως και μερικά πλαστικά του αμαξώματος, ζημιές ήσσονος σημασίας, αναλογιζόμενοι ότι το RAV4 δέχτηκε δυο απανωτούς κεραυνούς. Μπορεί η διάρκεια του κεραυνού να είναι μικρότερη από ένα δευτερόλεπτο, αλλά η θερμοκρασία που αναπτύσσεται είναι 10.000 βαθμοί Κελσίου.

https://www.youtube.com/watch?v=ud9R5uqdcaY

Get it on Google Play Download on the App Store