Toyota Supra στο… χαντάκι! (+video)

H 5ης γενιάς θρυλική Toyota Supra από το εργοστάσιο ήταν ένα δυνατό αυτοκίνητο με κίνηση στον πίσω άξονα, που ήθελε χέρια για να το δαμάσεις! Φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι το έργο του οδηγού όταν έχει στα χέρια του μια «πειραγμένη» Supra!

Έτσι την πάτησε ένας «πιλότος» μιας JDM βελτιωμένης Toyota Supra, φεύγοντας από μια συνάντηση που είχε μαζί με άλλους λάτρεις των αυτοκινήτων. Με αρκετό πλήθος να παρατηρεί τα αναβαθμισμένα αυτοκίνητα, ο οδηγός της μαύρης Supra είπε να τους χαρίσει ένα θέαμα που θα θυμόντουσαν για καιρό! Και το έκανε, άλλα θα τον έχουν κρατήσει στη μνήμη τους για την αδεξιότητά του! Το οδόστρωμα ήταν βρεγμένο καθότι επικρατούσε ο κλασικός βρετανικός μουντός καιρός με το ψιλόβροχο, ο οδηγός σανίδωσε το γκάζι και το ιαπωνικό σπορ αυτοκίνητο τινάχτηκε σαν βέλος μπροστά. Όμως η αρκετή δύναμη που καταλήγει στον πίσω άξονα και το γλιστερό οδόστρωμα, συνέβαλλαν στο να κάνει η Supra ένα μεγαλοπρεπέστατο τετ α κε και να βρεθεί στο χαντάκι.

Ευτυχώς και παρά τα χιλιόμετρα που ανέπτυξε και την έξοδο που είχε η Supra, η ζημιά δεν ήταν μεγάλη, με τον εμπρός προφυλακτήρα να έχει μαζέψει κάτι χορτάρια. Αν και τη μεγαλύτερη ζημιά την έπαθε ο εγωισμός του οδηγού, γιατί τόσα μάτια τον είδαν να χάνει τον έλεγχο!

Παρακολουθείστε παρακάτω το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store