«Τσακίστηκε» ο Travis Pastrana, ο νέος Gymkhana!(+video)

Ο ριψοκίνδυνος Travis Pastrana ο νέος οδηγός του Gymkhana φημίζεται για τα παράτολμα εγχειρήματά του, όπως για παράδειγμα οι πτώσεις με αλεξίπτωτο.

Παλιότερα είχε πραγματοποιήσει μια πτώση χωρίς αλεξίπτωτο, με ευτυχή κατάληξη προφανώς. Όμως τώρα το άλμα του απ’ την ταράτσα ξενοδοχείου δεν είχε την ίδια επιτυχή έκβαση και κατέληξε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Μόλις λίγα 24ωρα από την παρουσίαση του Subaru GL Wagon των 913 ίππων, που θα πρωταγωνιστεί στο επόμενο video της σειράς «Gymkhana», ο δημοφιλής κασκαντέρ είχε ένα σοκαριστικό ατύχημα μετά από πτώση με αλεξίπτωτο. Ο οδηγός της σειράς Gymkhana, στο πλαίσιο ενός γυρίσματος για video στο YouTube, φόρεσε το αλεξίπτωτό του και πήδηξε από την ταράτσα του ξενοδοχείου Hyatt στην Φλόριντα. Το αλεξίπτωτο άνοιξε κανονικά, αλλά όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι καθυστέρησε ελαφρώς, με αποτέλεσμα ο Pastrana να προσγειωθεί με μεγάλη ταχύτητα στο έδαφος.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί σπάσιμο στη λεκάνη του, όπου και μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο για άμεση αποκατάσταση στο νοσοκομείο Broward Health. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του η χειρουργική επέμβαση πήγε καλά, παρά το γεγονός πως ο Αμερικανός έχει χτυπήσει ξανά στο παρελθόν στο ίδιο σημείο. Δείτε το video με την τρομακτική πτώση.

Get it on Google Play Download on the App Store