Τσιγκούνης πήγε για πλύσιμο το αυτοκίνητο στο ποτάμι! (+video)

Είδαμε πώς οι δημοτικές ντουζιέρες στα Χανιά μπορούν να εξυπηρετήσουν τους πολίτες και ως πλυντήριο αυτοκινήτων. Προφανώς στην Κίνα δεν απολαμβάνουν τις ίδιες πολυτέλειες, με αποτέλεσμα να καταφεύγουν σε ποτάμια για να γλιτώσουν το έξοδο του πλυσίματος.

Δείτε ακόμα: Έπλυνε το αμάξι του σε δημοτικές ντουζιέρες!

Ένας Κινέζος, λοιπόν στην επαρχία Dujiangyan θέλησε να απομακρύνει τις λάσπες και την γενικότερη βρωμιά από το αμάξωμα του Land Rover του. Ένα εξωτερικό πλύσιμο στην Κίνα τιμάται, κατά μέσο όρο, στα 20 Γιουάν (2,5 ευρώ). Σαφώς και η ισοτιμία, αλλά και ο βασικός μισθός, είναι χαμηλότερος σε σχέση με τα ευρωπαϊκά στάνταρ. Όμως όταν έχεις την οικονομική δυνατότητα να αγοράσεις και να συντηρείς ένα Discovery, λογικά δεν θα πρέπει να δημιουργούν πρόβλημα τα 2,5 ευρώ του πλυντηρίου αυτοκινήτων. Την λογική, βέβαια, την «πήρε το ποτάμι» στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Διαβάστε επίσης: Μοναδικό ελληνικό ταξί Toyota Avensis AMG!

Όπως παραλίγο να γίνει και με το ίδιο το αυτοκίνητο, καθώς ο οδηγός του δεν γνώριζε πως ο ποταμός διέρχεται από φράγμα, οι θύρες του οποίου ανοίγουν συγκεκριμένες ώρες. Ως αποτέλεσμα η ποσότητα του νερού πολλαπλασιάστηκε, το αγγλικό SUV κόλλησε και ο ιδιοκτήτης του μόλις που πρόλαβε να το εγκαταλείψει. Εν συνεχεία κάλεσε την αστυνομία, η οποία κινητοποίησε την πυροσβεστική. Τελικά τόσο ο ίδιος, όσο και το Discovery, την έβγαλαν «καθαρή».

https://www.facebook.com/scmp/videos/10156515454289820/

Get it on Google Play Download on the App Store