Βαρέθηκε να καίει βενζίνη και του έβαλε πετάλια… (+video)

Όταν βλέπουμε ένα παράξενο δημιούργημα με τέσσερις τροχούς, το οποίο συνηθίζουμε να αποκαλούμε… αυτοκίνητο, τότε είμαστε σχεδόν βέβαιοι πως έχουμε να κάνουμε με κάποιον Ρώσο μηχανικό. Και σε αυτή την περίπτωση δεν πέσαμε έξω.

Δείτε ακόμη: Corvette ZR1 του πάτησε το χέρι (+video)

Ο λόγος για τον κύριο Vlad ο οποίος μέσω του καναλιού του Garage54 ENG μας παρουσιάζει ακόμη ένα συγκλονιστικό δημιούργημά του. Πρόκειται για το αυτοκίνητο/ποδήλατο το οποίο για να προχωρήσει πρέπει να κάνεις πετάλι. Αυτό έχει τα θετικά του, καθώς δεν καίει σταγόνα βενζίνη αλλά από την άλλη χρειάζεται αρκετή αντοχή και κυρίως υπομονή, αφού πάει πολύ σιγά. Φυσικά, εκτός από τα πετάλια, το δημιούργημα του Vlad πάει και με τα πόδια, θυμίζοντάς μας το αυτοκίνητο των Flintstones.

Φυσικά, όπως αντιλαμβάνεστε αυτό το αυτοκίνητο, το οποίο ονομάζεται VAZ-1111 δεν έχει άλογα κάτω από το καπό του αλλά μόνο την ανθρώπινη δύναμη, η οποία μπορεί να του δώσει κίνηση.

Διαβάστε: Προσπέραση με την ταυτότητα στο στόμα! (+video)

Προφανώς, το όλο εγχείρημα του Vlad είναι αστείο και δημιουργήθηκε μόνο και μόνο για να δημιουργήσει γέλιο και να φέρει κλικ στο κανάλι του στο youtube. Εμείς να του ευχηθούμε να έχει και ανάλογες ιδέες στο μέλλον, για να συνεχίσει να μας κάνει να γελάμε!

Get it on Google Play Download on the App Store