Βελτιωμένη Lambo Huracan θέλει να γίνει WRC όταν μεγαλώσει (+video)

Είναι κοινός -και δυσάρεστος- τόπος πως ο πλούτος δεν μοιράζεται δίκαια. Έρχονται και κάτι τέτοια video να τονώσουν το ερώτημα «πού πάνε τα λεφτά;» και η ψυχολογία παίρνει τον αντίθετο δρόμο από την θερμοκρασία…

Δείτε ακόμα: Βελτιωμένη Lambo Huracan Performante «κολάζει» (+video)

Ένας Αμερικανός, λοιπόν, αγόρασε μια Lamborghini Huracan LP610-4. Όλα καλά μέχρι εδώ. Επειδή οι 610 ατμοσφαιρικοί ίπποι του μανιασμένου V10 των 5.2 λίτρων προφανώς δεν ήταν αρκετοί, αποφάσισε να τοποθετήσει έναν κομπρέσορα της VF και να στείλει την ιπποδύναμη στα 800 άλογα. Ιδιαιτέρως σεβαστή η άποψη επί της βελτίωσης, με μπόνους πόντους για την διαφορετικότητα του μηχανικού υπερσυμπιεστή αντί για τα twinturbo kits, που αποτελούν την νόρμα στις βελτιωμένες Huracan – και Lamborghini γενικότερα. Τα αυτοκόλλητα που τοποθέτησε για να κάνει το αυτοκίνητο ασορτί με την ζακέτα, μένουν ασχολίαστα. Αυτό που χρήζει κουβέντας είναι ο τρόπος που αξιοποίησε όλα τα παραπάνω.

Διαβάστε επίσης: Τρομακτική Lamborghini Huracan 1.500 ίππων!

Μαζί με τους φίλους του, πήραν τα αυτοκίνητά τους και πήγαν σε μια λασπωμένη πλαγιά προκειμένου να μιμηθούν -τρόπον τινά- τις περιπέτειες των οδηγών στο WRC. Φυσικά η Huracan έχει σχεδιαστεί για πίστες και δρόμους, οπότε και που βγήκε αλώβητη από όλο αυτό το βάσανο αποτελεί ένα μικρό θαύμα. Μοναδική παραφωνία η θερμοκρασία που ανέβασε ο V10, καθότι οι λάσπες μπούκωσαν τους αεραγωγούς και δεν τροφοδοτούσαν όπως έπρεπε τον κινητήρα με αέρα.

Βέβαια υπάρχουν και χειρότερα, όπως ο οδηγός του Audi RS3 Sedan, ο οποίος παραλίγο να καταλήξει σε στύλο δυο φορές – πριν, δηλαδή, του δώσει συμβουλές ο «Lamboghinακιας» για την εκτέλεση σωστής σβούρας.

Eν κατακλείδι, δικό του είναι ό,τι θέλει το κάνει. Αλλά κρίμα, από όλες τις απόψεις…

Get it on Google Play Download on the App Store