Vlogger πέρασε την Porsche Taycan από τζαμαρία! (+video)

Μπορεί να μην το διδάσκουν στον Σχολικό Επαγγελματικό Προσανατολισμό, αλλά το επάγγελμα του Vlogger ανθεί στις μέρες μας. Και μάλιστα αφήνει και καλά λεφτά! Τόσο καλά που σε ορισμένους δίνει τη δυνατότητα να αγοράσουν μέχρι και Porsche Taycan.

Όμως όπως λέει και ο λαός, «Τα λεφτά και τα μοτέρια, πέφτουν σε λάθος χέρια», κάτι στην περίπτωση που θα σας περιγράψουμε ισχύει στο 100%. Αν και πιστεύουμε ότι όλο αυτό που θα δείτε παρακάτω ήταν μια άριστη προσπάθεια προσέλκυσης κοινού. Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως. Πρωταγωνιστής στο video είναι ένας Ρώσος Vlogger, ονόματι Mikhail Litvin, που σε προηγούμενο video του έκαψε την Mercedes AMG-GT 63 S. Αυτό ως ένδειξη διαμαρτυρίας στην γερμανική μάρκα για τις ζημιές που του είχε βγάλει. Ένα video που συγκέντρωσε περισσότερα από 8 εκατομμύρια views.

Αυτή τη φορά στο video (που ομολογουμένως έχει πολύ καλή σκηνοθεσία) απεικονίζεται ο ίδιος να μπαίνει σε αντιπροσωπεία της Porsche, να χαζεύει τα μοντέλα και να καταλήγει στην ηλεκτρική Taycan. Αφού βολεύτηκε στη θέση του οδηγού, έβαλε τη ζώνη ασφαλείας, σανίδωσε το γκάζι και πέρασε από τη τζαμαρία! Ο ίδιος δήλωσε ότι μπέρδεψε το φρένο με το γκάζι, αλλά δεν τον πιστεύουμε! Το πιο πιθανό είναι η συγκεκριμένη Taycan να είναι η δική του και απλά συμφώνησε μαζί με τη παραλαβή να κάνει και το show του. Απλά στην τελική τιμή της Porsche Taycan πρόσθεσαν και το κόστος της τζαμαρίας!

Get it on Google Play Download on the App Store