Τεράστια άνοδος η Lada στις διεθνείς αγορές

Η Lada συνεχίζει να ενισχύει τη θέση της στις διεθνείς αγορές, πράγμα που αποδεικνύεται από την πάρα πολύ μεγάλη άνοδο σε που έχει σημειώσεις σε πωλήσεις αυτοκινήτων. Πιο αναλυτικά, τους πρώτους εννιά μήνες του 2018 έχουν πωληθεί (εκτός Ρωσίας) 27.398 αυτοκίνητα, σημειώνοντας αύξηση κατά 65% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

Διαβάστε ακόμη: Ξέθαψε ένα χρόνο μετά Toyota, Audi και Lada: Ποιο πήρε εμπρός; (+video)

Παράλληλα, η Lada ενίσχυσε την παρουσία της και σε άλλες αγορές, ανοίγοντας αντιπροσωπείες στην Τυνησία, στη Χιλή και στο Ουζμπεκιστάν. Η Lada κατέχει τη δεύτερη θέση στη Λευκορωσία και την πρώτη θέση στο Καζακστάν με μερίδιο αγοράς 22,9% και άνοδο κατά 5,2% σε σχέση με πέρυσι.

Lada στοχεύει να αναπτύξει και άλλο τις πωλήσεις της παγκοσμίως με το άνοιγμα νέων αντιπροσωπειών και την ανακατασκευή των υπαρχόντων. Από τις αρχές του 2018, τρεις αντιπροσωπείες σε τρεις χώρες (Καζακστάν, Λευκορωσία και Λίβανο) έχουν ήδη ανανεωθεί, σύμφωνα με τα νέα εταιρικά πρότυπα της ρωσικής μάρκας. Μάλιστα μέχρι το τέλος του 2018, η Lada έχει στα πλάνα της να έχει συνολικά 35 αντιπροσωπείες σε 11 χώρες.

Να υπενθυμίσουμε ότι το AVTOVAZ Group είναι κομμάτι της κοινοπραξίας Renault – Nissan – Mitsubishi και παράγει αυτοκίνητα για τέσσερις μάρκες (Lada, Renault, Nissan και Datsun).

Διαβάστε ακόμη: Καινούργιο Lada 2107 σε τιμή για… συλλέκτες

Get it on Google Play Download on the App Store